TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Gestalkt
'Gestalkt' schiet mensen te hulp die voortdurend gestalkt worden en confronteert de daders. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker, om deze vervolgens te confronteren.
«
»
08:25 De Villamoord
Nevzat Altay krijgt twaalf jaar gevangenisstraf, maar al vanaf het begin zegt hij onschuldig te zijn. Op zoek naar eerherstel vraagt hij met zijn advocaat om een herziening van de moordzaak.
«
»
09:10 De Villamoord
Dave Kuils pleegt kort na de veroordeling zelfmoord in de gevangenis. In zijn afscheidsbrief houdt hij vol dat hij onschuldig is. Ruim twintig jaar later zoekt Dave's zus nog altijd naar de waarheid: wat is er misgegaan bij dit politieonderzoek?
«
»
09:55 De Villamoord
We gaan terug naar de avond van de moord. De politie blijkt vooral te hebben onderzocht wie de Arnhemse Villamoord heeft gepleegd, maar heeft nooit goed bekeken wat er precies in de villa is gebeurd.
«
»
10:50 Deadly Greed
Lisa Segotta en haar minnaar beramen een plan om haar man te vermoorden voor de levensverzekering, maar het gaat vreselijk mis. Kemia Hassel gebruikt haar geheime geliefde om haar man tijdens oudejaarsavond uit de weg te ruimen.
«
»
11:45 Deadly Greed
Denise Goodwin profiteert van de kwetsbare ouderen onder haar zorg. Geraldine Parrish vermoordt familieleden voor de levensverzekering en Dorothea Waddington begaat moorden om erfenissen te verkrijgen.
«
»
12:45 Killer Couples
De verdwijning van een echtpaar op vakantie onthult de gruwelijke misdaden van een moordlustig echtpaar.
«
»
13:35 Killer Couples
Een driehoeksverhouding op een middelbare school heeft een slechte afloop in de woestijn van Nevada.
«
»
14:20 Killer Couples
Als een vrouw op mysterieuze wijze verdwijnt, worden de ouders van haar verloofde verdacht.
«
»
15:10 Killer Couples
Een alleenstaande moeder vindt liefde bij een oude vriendin, maar hun levens worden drastisch veranderd door een dodelijk geheim.
«
»
16:00 The Killer in My Family
De dochter van de 'heksenmoordenaar' James Carson uit San Francisco, praat over haar jeugd.
«
»
16:55 The Killer in My Family
Nick Castree ontdekt dat zijn vader Ronald Castree in 1975 is gearresteerd voor de moord op een meisje. Nick was bang voor zijn vader maar heeft geen idee van het geheime leven dat hij had geleid.
«
»
17:45 The Killer in My Family
Terri Lemoine ontdekt na tien jaar dat haar man Vincent een dubbelleven leidt als seriemoordenaar.
«
»
18:40 The Killer in My Family
Gedurende het vijfjarige huwelijk van Lisa Nance met Lester Jones was hij gewelddadig tegenover haar. Maar pas in 2016 ontdekte ze hoe gevaarlijk hij werkelijk kon zijn.
«
»
19:35 The Killer in My Family
Ulayla Rose vertelt over de bizarre voorliefdes van haar broer John Hardy Rose. Ook vertelt ze hoe zijn misdaad hun kleine stadje Robbinsville in North Carolina op zijn grondvesten deed schudden.
«
»
20:30 Martha's Vineyard Mysteries
Een gepensioneerde detective van de Boston PD en de waarnemend lijkschouwer van Martha's Vineyard werken samen om de moord op een mysterieuze jongeman op te lossen.
«
»
22:05 Martha's Vineyard Mysteries
Voormalig rechercheur Jeff Jackson werkt samen met Dr. Zee Madieras om de vermiste smaragden broche van hun vriend op te sporen. Deze is een dief en ook een moordenaar.
«
»
23:40 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
In het historische centrum van Florence wemelt het van de grote en kleine oplichters. Kees en zijn team leggen hun praktijken bloot en confronteren hen hiermee.
«
»
00:25 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees en zijn team openen de jacht op WhatsApp-fraudeurs in Nederland. Met de nieuwste technische snufjes lukt het om deze - voor de politie vrijwel ongrijpbare - criminelen op te sporen. Het resulteert in een spannend kat-en-muisspel.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers