TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Petrus in het land
In de Waterstaatskerk in het Drentse Bovensmilde wordt al 45 jaar oud papier ingezameld. Ook op andere manieren doen gemeenteleden er aan liefdewerk. Want: 'in kleine goedheid, wordt God zichtbaar.'
«
»
08:30 De verwondering
Geert Jan Blanken is groot liefhebber van de Deense filosoof Søren Kierkegaard. Kierkegaard leert hem om vol goede moed de dansvloer van het leven op te stappen.
«
»
09:00 Ik mis je
Als Paul van der Meijde zijn dochter Puck van 18 verliest, komt hij in een diep dal terecht. Stap voor stap vindt hij zijn weg terug en op een wonderlijke manier krijgt hij toch een stukje Puck terug.
«
»
09:20 Bid, bedank, bewonder
Rick Brink werd in 2019 uitgeroepen tot de allereerste minister van Gehandicaptenzaken. Rick leeft naar wat er in de Bijbel staat en vertelt over de bijzondere band met zijn ouders.
«
»
09:45 Geloofsgesprek
Studenten Cecile en Gianni wonen met een aantal anderen in een katholiek studentenhuis in Delft. Zij hebben bewust gekozen om met gelijkgestemden samen te wonen om de gedeelde waarden in hun leven.
«
»
10:00 Eucharistieviering
Eucharistieviering vanuit de Sint Martinuskerk te Sneek. Celebrant: pastoor Peter van der Weide.
«
»
11:00 Nederland zingt op zondag
Jezus of je leven!? Veel vervolgde christenen kiezen, ook onder dreigende omstandigheden en met gevaar voor eigen leven, voor Hem. Simon Visser staat hierbij stil in zijn overdenking.
«
»
11:30 EO Metterdaad
Jose is bijna 28 jaar verslaafd aan drugs. Hij zit nu vier maanden in zijn zevende afkickkliniek in El Alto, Bolivia. Dit keer lukt het hem om vol te houden. Ondanks zijn moeilijke verleden voelt hij zich in de kliniek weer gelukkig.
«
»
11:40 De Verandering
Arie Zwitser is een actieve vijftiger, maar opeens staat alles stil. Arie krijgt een dubbele herseninfarct en het ziet er niet goed uit voor hem. Wat blijft er over van deze sportieve man?
«
»
12:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
12:10 Typisch Katwijk
Judith gaat online op zoek naar een nieuwe vriend. Garnalenvisser Cees moet zich weer onderwerpen aan het strenge huishoudelijke regime van zus Katrien. En duivenmelker Zegert maakt zich steeds meer zorgen om zijn vrouw.
«
»
12:37 Wilde Ganzen
De situatie voor mensen met een beperking in Oekraïne is schrijnend, zeker nu er zo lang oorlog is. Met uw steun voorkomen we dat kinderen in een instelling moeten wonen en krijgen ouders thuiszorg.
«
»
12:45 Alles op tafel
Van kroepoek tot tomaten, je vindt het allemaal van Nederlandse bodem. Maar is het nou echt duurzaam om al ons eten hier te kweken, of kan het soms toch beter zijn om het van wat verder te halen?
«
»
13:15 Fryslân Dok
De polarisatie en onverdraagzaamheid die het festival Welcome to the Village wilde bestrijden, werd haar ondergang.
«
»
13:45 RegioNed
Samenstelling van de beste reportages van de Nederlandse regionale omroepen.
«
»
14:15 Erik Scherder en het nut van optimisme
Erik spreekt met een 103-jarige vrouw om uit te zoeken hoe het haar gelukt is om die leeftijd te bereiken. Hij gaat ook langs bij de Universiteit van Maastricht en onderzoekt daar hoe lachen ons welzijn kan beïnvloeden.
«
»
15:00 BinnensteBuiten
Sharon maakt een ovenschotel met vis en boswachter Marieke stapt in een kano. In Veendam woont Ivar met zijn man in een oude directeurswoning uit 1906. Een prachtig vrijstaand huis met art nouveau- en art deco-elementen.
«
»
15:25 Appels en sinaasappels, de aantrekkingskracht van de Israëlische kibboets
Idealistische en opstandige jongeren kwamen vanaf de jaren zeventig naar Israël om voor kortere of langere tijd te wonen en te werken in een kibboets. De populaire Israëlische leefgemeenschappen waren op socialistische leest geschoeid.
«
»
16:25 Mijn Olympische Droom
Sporters Noah Mbuyamba, Janis Boonstra, Renzo Tjon A Joe en Liesette Bruinsma worden gevolgd in hun mentale en fysieke reis naar de Olympische Spelen in Parijs.
«
»
16:50 Socutera
Stichting Roparun organiseert jaarlijks de Roparun, een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam, waarbij geld wordt opgehaald voor mensen met kanker.
«
»
17:00 NOS Journaal 17.00 uur
Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
«
»
17:10 Kruispunt
De documentaire 'Godvergeten', over kindermisbruik binnen de katholieke kerk in België, heeft in ons buurland een schokgolf veroorzaakt. Kruispunt belicht de impact van deze documentaire.
«
»
17:35 Gorts Wijnkwartier
Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux. Ilja vertelt alles over wijn maken, wijn drinken en wat hij en zijn gezin allemaal meemaken op dat 'betoverende stukje aarde'.
«
»
18:00 NOS Journaal 18.00 uur
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en het weer.
«
»
18:10 Serengeti
Kali's leeuwentroep neemt de rots over, waardoor de bavianen van Bakari klem komen te zitten. Zij moeten een andere plek zien te vinden. Mafuta heeft zijn vader verloren en daarmee zijn beschermer.
«
»
19:10 Wereldse Hotels
Monica Galetti en Rob Rinder zijn in Zuid-Afrika en werken daar met de medewerkers van het Phinda Private Game Reserve samen om een luxe safari ervaring te bieden aan de gasten.
«
»
20:05 Nu te Zien!
Directeur van het Centraal Museum Bart Rutten bezoekt in Delden het achttiende-eeuwse landhuis en de beeldentuin van Museum No Hero. Het museum is vijf jaar geleden tot stand gekomen uit de brede collectie van privéverzamelaar Geert Steinmeijer.
«
»
20:20 VPRO Zomergasten
Schrijver Sana Valiulina (Tallinn, Estland, 1964) is gefascineerd door het beeld van de mens in een bezeten wereld, als een slinger schommelend tussen goed en kwaad. Ze geeft het woord aan mensen die deze fascinatie delen.
«
»
23:25 Beau travail
Officier Galoup leidt een Frans vreemdelingenlegioen dat in Afrika is gestationeerd. Hij heeft een onbezorgd, routineus leven, maar de komst van de veelbelovende, mooie soldaat Sentain wakkert zijn jaloezie aan.
«
»
00:55 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers