TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Baywatch
Redder Mitch Buchannon is gepromoveerd tot luitenant, maar hij in het privé heeft hij zorgen. Hij ligt namelijk overhoop met zijn ex-vrouw over de opvoeding van hun zoon Hobie.
«
»
16:30 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Andy Doran is op weg naar een ongeval op de A6, waar een jonge bestuurder in slaap is gevallen en tot stilstand is gekomen tegen een lantaarnpaal.
«
»
17:30 Mr. Bean
De onhandige Mr. Bean onderwerpt zichzelf aan een lastig tentamen. Na deze curriculaire expeditie verdiept hij zich in de Heer, en gaat hij naar de kerk.
«
»
18:00 De Familie Backeljau
De Bomma is enorm begaan met Artsen Zonder Grenzen. Ze telefoneert de hele dag met ze om hulpverleners wat moed in te spreken. De familie is zich van geen kwaad bewust tot de telefoonmaatschappij Backeljau François tot 'Klant van het Jaar' uitroept.
«
»
18:30 De Familie Backeljau
De moeder van Marcel De Neudt wordt zeventig en Marcel geeft een feest voor de familieleden. Ten huize Backeljau heeft Maria die dag een 'lingerie-middag' georganiseerd voor de vrouwen uit de buurt. Mannen boven de zeven jaar zijn niet toegelaten.
«
»
19:00 De Familie Backeljau
Blacky en Queeny treden in het huwelijk. De plechtigheid is hoogst ontroerend. Queeny's bruidsjurk is van een ongeziene pracht. Cois vindt de hele bedoening maar flauwekul. Maria verwijt haar echtgenoot een gebrek aan gevoeligheid en romantiek.
«
»
19:30 De Familie Backeljau
Cois ergert zich aan Maria's televisieverslaving. Hij is van mening dat er niets interessants op de buis is. Elke dag komen er waardeloze stations bij. Marcel komt klagen over een zendmast in de voortuin van de Backeljaus. Maria weet nergens van.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
De horoscoop in Sabrina's weekblad lijkt woord voor woord uit te komen. De familie is ervan onder de indruk, behalve Cois. Als de Bomma een ongeluk krijgt dat bijna letterlijk werd voorspeld, begint ook hij ongerust te worden over Maria's horoscoop.
«
»
20:30 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
22:35 Jacques Vermeire: Compilatie Zaalshow III
Compilatie van de derde zaalshow van comedian Jacques Vermeire waarin verschillende legendarische typetjes de revue passeren.
«
»
00:15 60 Days In
Een voormalig penitentiair beambte, een premiejager en een jonge advocaat voegen zich bij de nieuwe groep onschuldige burgers die zijn geselecteerd om in het geheim te leven onder de algemene bevolking van de Clark County gevangenis in Indiana.
«
»
01:05 60 Days In
Vier nieuwe deelnemers maken hun opwachting in de Clark County-gevangenis. Ze laten zich vrijwillig opsluiten om deel twee van de geheime operatie van sheriff Jamey Noel voort te zetten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers