TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 The Good Doctor
Het team opereert een militaire re-enactor wiens pogingen zo authentiek mogelijk te zijn een hachelijke situatie heeft veroorzaakt. In een race tegen de klok zoeken Allen en Perez naar zijn afgehakte voet.
«
»
12:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:45 The Vow
Na een auto-ongeluk raakt Paige in coma en als ze wakker wordt, is ze haar geheugen kwijt. Ze herkent haar man Leo niet meer, dus de man probeert haar hart opnieuw te veroveren.
«
»
16:35 The Goldbergs
Adams vriendin Jackie is terug van een zomercursus aan NYU. Ze is zo veranderd dat ze haast een ander mens lijkt. Beverly vindt Lainey een slechte huishoudster en besluit haar bijles te geven.
«
»
17:05 The Goldbergs
Erica ziet haar droom van een zangcarrière uitkomen als ze een baan krijgt bij een nieuwe karaokebar. Murray probeert Barry en Lainey financiële verantwoordelijkheid bij te brengen.
«
»
17:30 The Goldbergs
Adam ontdekt dat Beverly heeft geprobeerd om hem te manipuleren nadat hij zijn moeder verteld heeft dat hij niet wil dat ze als begeleider meegaat op de excursie van school naar Hersheypark. Geoff beseft dat hij geen oogarts wil worden.
«
»
17:55 The Goldbergs
Tegen de wens van Beverly in laten de ouders van Jackie Adam naar `A Nightmare on Elm Street' kijken. Beverly droomt van een duel met Freddy Krueger. Erica merkt dat ze niet meer zo populair is.
«
»
18:20 The Goldbergs
Murray begint Adam enorm te pushen als hij hoort dat Adam geen interesse heeft in de schoolproductie van `Fiddler on the Roof'. Intussen bemoeit Beverly zich met Erica's jongste carrièreplannen.
«
»
18:50 Trolls World Tour
Wanneer een rock-'n-roll-koning en -koningin alle andere vormen van muziek willen vernietigen, beginnen Poppy en Branch aan een gewaagde missie om zes verschillende trollenstammen te verenigen om te voorkomen dat de diverse melodieën uitsterven.
«
»
20:30 Schindler's List
De Poolse zakenman Schindler is getuige van de ontruiming van het getto van Krakau. Deze gebeurtenis zet hem ertoe aan om 1.100 joodse gedeporteerden van een gewisse dood te redden.
«
»
23:50 9-1-1
Het team moet het leven redden van een tuinman wiens kettingzaag in hem zit. Ondertussen reageert Athena heftig op Harry's gedrag. Hen en Eddie, evenals Buck en Ravi, hebben een moeilijke start met hun nieuwe partnerschappen.
«
»
00:35 Magnum P.I.
Magnum en Higgins onderzoeken de mysterieuze verdwijning van Sandra Perez, de CEO van een bedrijf dat gespecialiseerd is in zonne-energie.
«
»
01:25 L.A.'s Finest
Een lid van de LAPD is in levensgevaar, en het team voert een race tegen de klok om hem te vinden. Syd en McKenna bewegen hemel en aarde om hun collega te redden voordat het te laat is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers