TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Blind getrouwd UK: Naspel
AJ Odudu analyseert samen met Joel Dommett, Hannah Cooper-Dommett en Snoochie alle drama van de afgelopen week. Inclusief exclusieve clips en interviews met de koppels, die openhartig vertellen over de momenten die de gemoederen bezig hielden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Gordon Ramsay's Future Food Stars
Gordon geeft de deelnemers de taak om bekroonde kazen te identificeren op basis van smaak en geur alleen. Maar er zit een addertje onder het gras: om de kaas te vinden moeten ze door angstaanjagende nauwe grotten navigeren.
«
»
13:35 The World's Most Luxurious Holidays
Bekijk het Mark Hotel en de penthouse suite van 55.000 pond per nacht, waar Meghan Markle haar babyborrel heeft gehouden, en de Vila Azzurine van 180.000 pond per week, een toevluchtsoord voor miljardairs.
«
»
14:30 Coming to America
Akeem, de kroonprins van Zamunda, kan in zijn eigen land geen ware liefde vinden. Hij vertrekt naar Amerika om daar zijn toekomstige vrouw te vinden - en vindt de getto van New York de meest logische plaats om haar te zoeken.
«
»
16:35 Gladiators
In deze ronde maakt Legend een statement op de Hang Tough, zet Sabre haar klauwen uit in de Ring en laat Viper op de Collision Bridge voelen hoe giftig hij is.
«
»
17:50 America's Got Talent: Fantasy Team
De voorrondes gaan verder met juryleden Simon Cowell, Heidi Klum, Howie Mandel, Mel B. Eén optreden krijgt een gouden buzzer en verdient een plek in de finale. De publieksstem stuurt vijf optredens door naar de halve finale.
«
»
19:30 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Een Italiaans restaurant in Swedesboro in New Jersey zit in de schulden en serveert vreselijk eten. Gordon en zijn team geven het restaurant een renovatie en wat culinaire bijscholing.
«
»
20:30 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
22:40 Te bepalen
Dit programma wordt aangekondigd.
«
»
00:50 Ambulance
Ambulance medewerkers Kate en Femi zijn op weg naar een jongeman met ademhalingsproblemen. Hij lijkt last te hebben van paniekaanvallen. De uit Nigeria afkomstige Femi doet naar aanleiding hiervan een observatie over Londenaren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers