TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:10 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:10 Slisse & Cesar
De facteur heeft op de computer van Slisse het nieuwe programma 'De ideale partner' geinstalleerd . Jan en Rik willen de software meteen uittesten en besluiten de ware te zoeken voor Cesar en Valerie.
«
»
16:45 SOS Piet
Evy uit Wuustwezel heeft een lactose-allergie. Ze maakt zelf ijs met enkel sojaprodukten, maar ze krijgt het niet romig genoeg. Daardoor is de taart niet snijdbaar en kan ze ook haar spuitzak niet gebruiken voor de afwerking. Piet snelt te hulp.
«
»
17:15 SOS Piet
Christophe uit Berlaar-Heikant versiert graag zijn gerechtjes. Hij wil dit doen door een mooi aardappelnestje op zijn gerecht te plaatsen. Maar dit mislukt volledig. Er blijft niets van over om mee te versieren. Piet leert hem de juiste technieken.
«
»
17:45 SOS Piet
Annick uit Kermt maakt heel graag soep. Maar bij deze venkelsoep krijgt ze de specifieke smaak van venkel er niet in. Bovendien bevat ze nog teveel stukjes. Piet leert haar hoe ze de soep op smaak en fluweelzacht kan maken.
«
»
18:20 SOS Piet
Muriel uit Zelzate koopt altijd voorverpakt kippenstoofvlees, maar deze keer wil ze het graag zelf maken. Het resultaat is echter helemaal niet wat ze wil. De kip is droog en de saus is niet gebonden. Piet steekt hiervoor graag een handje toe.
«
»
18:55 SOS Piet
Caroline uit Mortsel maakt graag vers en gezond eten. Met de zomer in zicht, legt ze zich vooral toe op heerlijke salades. Haar Waldorf salade smaakt echter niet zoals het zou moeten. Er zit een bittere smaak in en het oogt helemaal niet fris.
«
»
19:30 De Rodenburgs
Heel de familie Rodenburg, aangevoerd door Marie-Claire, verschijnt in vol ornaat op de begrafenis van de vermoorde Simon. Freya, kapot van verdriet over de dood van haar eerste grote liefde geeft een emotionele speech.
«
»
20:25 De Rodenburgs
Fred pikt het niet langer dat Karel zich met RIC blijft bemoeien en achter zijn rug deals afblaast. Het komt tot een zware confrontatie tussen vader en zoon, en Bénédicte moet partij kiezen.
«
»
21:30 De Rodenburgs
Freya wil proberen te voorkomen dat Marie-Claire een schandaalboek publiceert over Simon, maar ze lijkt Freya een stap voor te zijn. Marie-Claire is uit de deur gezet door haar vader en zoekt een nieuw appartement.
«
»
22:30 De Rodenburgs
Freya blijft ongestraft na haar aanslag op Fred, waardoor hij woedend is. Ze realiseert zich dat ze een fout heeft gemaakt, maar ze zoekt ook een uitweg voor haar frustraties wegens de overleden Simon. Hanne geeft haar dochter goede raad.
«
»
23:30 Slisse & Cesar
Melanie heeft een kunstwerk gekocht, maar behalve zijzelf vindt niemand het mooi. Bij toeval valt het werk op de grond en breekt in stukken. Maar dat mag Melanie uiteraard niet te weten komen.
«
»
23:55 All Saints
Mitch wil in All Saints een afkickcentrum voor heroïneverslaafden oprichten, maar hij krijgt uit verschillende richtingen tegenwind. Er is niet genoeg geld om het op te zetten. Von en Jared verplegen een patiënt die gelooft dat zijn ex een heks is.
«
»
00:45 All Saints
Nelson is van mening dat de werkdruk in vleugel zeventien niet meer door de beugel kan en gesteund door de vakbond organiseert hij een staking. Voor Terri komt dit allemaal zeer ongelegen.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers