TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een sprookjeswereld van stof wordt ontdekt en er is een memory-spel met kwallen erop.
«
»
06:05 Bumba
Kiwi leert Bumba hoe hij moet fluiten. Een kuikentje doet ondertussen een act al dansend op cilinders. Babilu huilt tot hij een leuke ballon krijgt. Bumba vliegt weg in een luchtballon.
«
»
06:10 Dimitri
Rokia het nijlpaard ontspant in Ubuyu's vijver maar een roze flamingo beveelt een andere vijver aan.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Viktor ziek is, verzorgt Kaatje heb. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Monty wil zijn slaapkamer laten zien aan Slak, maar hij wil dat ze daar snel naar toe gaan. Het wordt al gauw een spelletje voor de anderen om ervoor te zorgen dat Slak zelfs nog langzamer gaat.
«
»
06:45 Odo
Terwijl ze 's nachts in het bos kamperen om naar de vallende sterren te kijken, hopen Odo en Doedel op een onvergetelijke nacht. Wanneer Doedel echter in het donker verdwaald raakt, moet Odo de dag redden.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Wanneer Mae-Mae's moestuin wordt verpest, moet detective Plom het mysterie oplossen.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory's kleine zusje is erg blij met haar nieuwe vriend: Loony, een glimmende, rode ballon. Maar grote broer Cory heeft zijn handen vol om Loony te beschermen.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie vindt een prachtige veer en is daar heel blij mee. Dan ontdekt hij tot zijn schrik dat hij zijn sjaal verloren is. Wanneer hij naar zijn sjaal zoekt, vindt hij echter een knuffeltje in plaats van zijn sjaal.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft een date. Ze wil graag dat Samson met haar mee gaat op de date om een goede indruk te maken. Haar date is namelijk dol op hondjes. Maar Samson heeft daar helemaal geen zin in.
«
»
07:30 Coop Troep
Agnes belt in paniek naar de troep omdat de schelp van Regis is aangezien voor een slakom en als huwelijkscadeau is opgestuurd. Flo, Maggie en John gaan op zoek naar de postbode.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
De kinderen ontdekken een voorspelling die te maken heeft met de twee stenen en een zekere Canis Rex. Ze willen voorkomen dat Rik de twee stenen in handen krijgt.
«
»
08:00 #LikeMe
Directeur Wolfs geeft de klas van Caro strafwerk op zaterdag. Iedereen probeert er het beste van te maken. Opvallende afwezige is Vince, die thuis mag blijven om zijn ouders te helpen, want zij krijgen een journalist over de vloer.
«
»
08:30 Spokenjagers
Hugo is een spook. De kleine Tom, in wiens kelder Hugo woont, merkt al snel dat in de spookvilla ook nog boosaardige geesten wonen. Tom en Hugo willen ze samen bestrijden.
«
»
10:05 Molang
Merlijn helpt iedereen die hulp nodig heeft met een draai aan zijn toverstaf. Molang en Piu Piu proberen hem duidelijk te maken dat er ook voldoening te vinden is in het zelf doen.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Marina maakt Sharko graag aan het lachen met haar tapdansende pop. Bedwelmd door zijn komische talent, stoort ze hem voortdurend tijdens zijn bezigheden. De haai vindt het vervelend maar durft het zijn vriend niet te vertellen.
«
»
10:20 De WieWats
Pamela, beschut tegen de wind in een tent ontworpen door Olive, vliegt weg. Ze moeten op zoek naar haar. Om dit te doen moeten de WieWats het opnemen tegen de weerman, die niet de beste bedoelingen heeft.
«
»
10:30 De Smurfen
Wanneer Brilsmurf ontdekt dat Gargamel zichzelf in een smurf probeert te veranderen, wordt er een nieuw veiligheidsprotocol in werking gesteld. De Smurfen vertellen hun geheimen om hun identiteit te bewijzen, maar die geheimen worden verspreid.
«
»
10:40 De Smurfen
Brilsmurf moet een manier vinden om zijn vrienden te redden van Gargamel, die het Smurfendorp heeft geïnfiltreerd vermomd als een Smurf.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Na een klacht over de keuken van het hotel, wordt Papa uitgedaagd om de volgende maaltijd voor de bewoners te bereiden. Hij neemt Nicolas, Alceste en Mamert aan als assistenten. Dan kondigt een voedselcriticus aan dat hij in het hotel komt eten.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Na een wandeling op het strand begrijpt Nicolas hoe belangrijk het is om krabben in hun natuurlijke omgeving te behouden. Als hij in het hotel aankomt, realiseert hij zich echter dat de kreeften in het aquarium bedoeld zijn om te worden opgegeten.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Elke ochtend scheert Sharko zijn indrukwekkende lichaamshaar af omdat hij zich schaamt voor wat Marina zou denken als ze erachter zou komen dat hij zo behaard is. Maar Zig gaat zijn geheim tegen hem gebruiken.
«
»
11:20 Coop Troep
Bertha roept de hulp van de troep in om Sam te vragen of hij met haar uit eten wil omdat ze denkt dat hij nee zal zeggen. Maar als Flo met hem praat, denkt Sam dat ze het voor zichzelf vraagt en besluit bij de puppy's op de boerderij te gaan wonen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
De president kondigt trots de komst van de langverwachte panda aan. Maar Fizz heeft het dier ontvoerd. Het belandt in de voortuin van Mr. Magoo, die eigenlijk bezoek verwacht van zijn neef Kevin.
«
»
11:40 Ninja Express
Wanneer zijn dochter in een normale auto naar haar schoolbal wil worden gereden, roept een klokkenmaker en uitvinder de Ninja's om hem te helpen iets behoorlijk eenvoudigs te bouwen.
«
»
11:50 Zig & Sharko
Marina is verliefd geworden op Iers tapdansen en wil dat Sharko viool gaat spelen zodat zij kan dansen. Sharko moet zich goed concentreren om bij te blijven. Zig maakt van de afleiding gebruik om te proberen een hap uit de zeemeermin te nemen.
«
»
12:00 Imago
De helden bezoeken de mensen van Lopori, die elk jaar de harmonie tussen Arkanisten en Imagos vieren. Helaas verstoort een mysterieuze wind hun uitzinnige dansen en brengt Armadiode en Floribou in de ban.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Het is hun verjaardag, en de meisjes hebben een feestje georganiseerd in een beroemde club in de stad. Terwijl de drie op weg zijn, worden ze opnieuw aangevallen door een vreemde vrouw.
«
»
12:45 Kratts in het wild
De Tortuga strandt in het midden van de Amazone en het elektrische systeem van het schip is kapot.
«
»
13:05 Kosmoo
Robbe mag een weekend meelopen met de brandweer. Hij ontdekt dat er al een tijdje een pyromaan aan het werk is in Zeezicht, maar de politie kan hem niet vinden. Gelukkig hebben Robbe en Ellis Kosmoo!
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas stuit op Eden, de dochter van de Lambots, zijn nieuwe buren. Ze lijkt echter niet het modelmeisje te zijn dat ze beweert te zijn.
«
»
13:40 De Hoppers
Arno wil eindelijk een coole uitvinding doen, zodat hij trots op zichzelf kan zijn. Hij wil graag een teletijdmachine uitvinden. Geert wil Arno een plezier doen en doet hem geloven dat de mixer in de keuken een teletijdmachine is.
«
»
14:00 De Faker
Sarah moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie De Vos.
«
»
14:15 Helden
De Helden bouwen een windmolen, doen een geblinddoekt parcours en houden echte volksspelen.
«
»
14:25 GameKeepers
De GameKeepers hebben een bijzondere opdracht; ze moeten in een oude tempel op zoek naar de magische staf en het licht doen ontbranden. Maar de tempel is vervloekt en bezaaid met onverwachte en levensgevaarlijke valstrikken.
«
»
14:50 Wannabe's
Olly heeft na een feestje de verkeerde jas meegenomen: die van de bekende tv-avonturier Adventure John. Wanneer Mike hoort dat John de jas komt oppikken, ziet hij zijn kans om Video King voor te stellen aan een échte ster.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Zig organiseert een volleybalwedstrijd om Marina op te eten door zichzelf in hetzelfde team als haar te plaatsen, tegen Sharko en Bernie. Er ontstaat een felle competitie tussen Marina en Sharko, die hun vriendschap bedreigt.
«
»
15:15 Coop Troep
Bezorgd over Bertha die haar rol in een reclamespot niet serieus lijkt te nemen, roepen de kaketoes de Troep erbij. Het script vraagt Bertha om een aantal stunts te doen waar ze bang voor is, maar de troep helpt haar de commercial te winnen.
«
»
15:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
15:30 Helden
De Helden knutselen een rolstoel voor Nico.
«
»
15:40 Lena & Benedict
Lena ontvangt een pakketje uit Rwanda. Er zit een urn in met de as van haar overleden grootvader Bastiaan de Groot en een brief waarin hij uitlegt hoe hij destijds aan Benedict is gekomen.
«
»
16:05 Wannabe's
Olly wil het record 'knettersnoep eten' verbreken en heeft daarvoor het meest explosieve knettersnoep ter wereld laten overvliegen. Maar er zit een verstekeling in het postpakket: een exotische mug.
«
»
16:20 Mr. Magoo
Met de hulp van Wiesel gebruikt Fizz komkommersoep om een schilderij te maken.
«
»
16:30 De Strafste Sporter
Thyra doet aan fighting, een combinatie van drie verschillende gevechtssporten. Ooit wil ze een WK winnen. De Strafste Sporters-bende krijgt rake klappen, moet incasseren en vecht op het einde tegen elkaar om punten te scoren voor het eindklassement.
«
»
16:55 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
17:05 Spring
Tijdens de karaokeavond verklapt Tien dat Pieter een verrassing heeft voor Chantal. David en Katrijn schieten erg goed met elkaar op. Marie-France zorgt er voor dat Katrijn vervangen wordt door een ander model.
«
»
17:30 Spring
Het langverwachte weekendje van Pieter en Chantal aan zee komt in het gedrang. Katrijn en Chantal beslissen om niet deel te nemen aan de dansopdracht, waardoor Evi haar kansen op een solo ziet toenemen.
«
»
17:55 Kapot gaan
Gloria gaat kapot van de snelheid met Ayana en Jonathan. Ze proberen al lopend geflitst te worden in een zone 30-straat. Daarna fietsen ze in een echte indoorfietspiste. Uiteindelijk proberen ze tijdens het karten alle snelheidsrecords te verbreken.
«
»
18:05 Nachtwacht
De vrienden van Sacha verdwijnen na een kampeertrip, en iemand anders beweert dat hij een spookauto heeft gezien die hem wou meenemen. De Nachtwacht ontdekt al snel dat een snelheidsduivel uit de Onderwereld onrust zaait in Schemermeer.
«
»
18:30 De camping
De lucht wordt gevuld met broederliefde wanneer Lea's telefoon plotseling verdwijnt.
«
»
18:40 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
18:50 De Hoppers
Wanneer Dezeure meester Frans alweer opzadelt met superveel taken, vinden Daria en Esra dat Dezeure misbruik maakt van de goedheid van Frans. Ze willen hem leren hoe hij 'nee' kan zeggen tegen Dezeure.
«
»
19:05 Gogogooris
Kenji Gooris leert tips & tricks van Club Brugge-spelers Ruud Vormer en Thibault Vlietinck.
«
»
19:10 Zig & Sharko
Twee octopussen zijn net getrouwd en brengen hun huwelijksreis door op de boot. Met de hulp van Sharko probeert Marina hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, ondanks dat Zig staat te springen om een hap uit haar te nemen.
«
»
19:15 De Raad van Soekie
Tijdens een verkiezingsdebat vraagt Tess wat Soekie gaat doen aan de trol die op school leeft. Iedereen lacht Tess uit. Soekie vindt het erg voor haar vriendin en liegt dat er wel degelijk een trol op school woont. Pedro wil hard bewijs van Soekie.
«
»
19:30 Find Me in Paris
De studenten gaan naar Zuid-Frankrijk om deel te nemen aan een prestigieuze workshop. Nu Max weg is, raakt Lena in paniek omdat ze geen danspartner heeft. Haar probleem lijkt echter opgelost als ze Nico ontmoet.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, gaat naar de scheve toren van Pisa.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers