TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
11:55 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
12:55 Sporza: Parijs 2024
Verslag van de Olympische Zomerspelen 2024, gehouden van 26 juli tot en met 11 augustus in Parijs, Frankrijk.
«
»
13:15 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
14:45 Sporza: Formule 1
Verslag van de Formule 1 GP van België in Spa-Francorchamps.
«
»
17:00 Egypt's code breakers
Tweehonderd jaar geleden heeft Jean-François Champollion voor het eerst de Egyptische hiërogliefen ontcijferd en zo heeft hij een van de oudste menselijke raadsels opgelost. Wat amper geweten is, is dat achter dit genie een man in de schaduw is.
«
»
17:55 Great American Railroad Journeys
Michael stapt op de beroemde Rocky Mountaineer en reist van Kamloops naar het kuuroord van Banff. Onderweg komt Michael alles te weten over de zware omstandigheden waarin de Chinese en Europese arbeiders moesten werken aan deze spoorweg.
«
»
18:55 Sporza: Parijs 2024
(vanaf 20.00 uur gaat het verslag verder op VRT 1)
«
»
19:20 Brian Johnson's A Life on the Road
Brian Johnson vergezelt Paul Rodgers, frontman van Free en Bad Company tijdens z'n tour door de VS. Paul vertelt openhartig over zijn carrière als zanger.
«
»
20:05 Great Lakes Untamed
De vijf grote meren bevatten twintig procent van het zoetwateroppervlak van de wereld en brengen onvoorspelbare temperaturen met zich mee. Daarnaast brengen ze ook visuele wonderen zoals gloeiende rotsen, paaiende zalm en springende roofvissen.
«
»
20:55 Ancient Powers
Om hun legers en administratie te betalen, moesten de oude machten hun schatten verkopen, hun bezittingen verzilveren en hun grondgebieden belasten. En dat doet elke oude macht op zijn eigen manier.
«
»
21:45 The Dark Heart
Marcus komt bebloed aan bij Tanja, die ervan overtuigd is dat ze hem de volledige waarheid kan doen vertellen. Sanna zit intussen bang thuis en probeert zich te verzoenen met haar zus.
«
»
22:35 Three Families
Noord-Ierland, 2013. Een moeder probeert haar tienerdochter te beschermen als ze zwanger blijkt te zijn. Maar dan krijgt ze te horen dat ze een celstraf riskeert voor het overtreden van een van de meest controversiële wetten van Noord-Ierland.
«
»
23:35 Three Families
Hannah wil de abortuswet veranderen, en stort zich in een heftige strijd. Ze wint voor het hooggerechtshof, maar botst dan met de politieke machthebbers in Stormont. Ondertussen ontdekt Rosie dat er geen legale behandeling is voor haar complicaties.
«
»
00:35 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers