TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Plop & Felle
Plop ruimt de melkherberg op, wanneer Felle binnenkomt met een rugbybal.
«
»
06:20 Plop & de Peppers
Een vreemdeling daagt de arme Pol uit, maar het is onduidelijk wie het is. Mogelijk heeft het iets te maken met de vreemde ontdekking van Pip en Pepijn in het bos, kort daarvoor.
«
»
06:25 Plop & Felle
Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden. Plop heeft zelf ook al aardig wat meegemaakt en vertelt ook zijn eigen verhalen.
«
»
06:40 Super Monsters
Katya moet oefenen hoe ze goed op haar bezem moet rijden. Het is echter erg traag en komt niet echt vooruit. Ze wordt dus ingehaald door de anderen. Daardoor accelereert ze iets te veel.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Het duo ontmoet de groep wilde ganzen van Akka. Om indruk te maken weigert Nils voor ze opzij te gaan. Het lukt de ganzen maar net om het tweetal te ontwijken, maar daarbij raakt Donsveertje, de mooie gans die een oogje heeft op Martin, gewond.
«
»
07:05 Super Monsters
Drac denkt dat hij overal de beste in is. Dit komt vooral omdat hij kan vliegen. Later verbaast het hem dat de anderen niet meer met hem willen spelen.
«
»
07:15 Maya de Bij
Er komt een nieuwe, jonge bij in de korf: Theo. Hij is erg humeurig en weigert te vliegen. Maya ontdekt al snel dat Theo een geheim heeft.
«
»
07:25 De avonturen van Lolly Lolbroek
Hubert moet een speech voorbereiden voor de fanfare. Hij verwart de Musicalfloepser echter met een muntspray, en kan plots niet stoppen met zingen en dansen. Zo kan hij zijn speech natuurlijk niet houden. De kinderen moeten een oplossing zoeken.
«
»
07:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:50 K3 Roller Disco
Klaasje redt een kikker en wil hem houden. Ze gelooft dat hij geluk brengt. Marthe heeft ondertussen dure glazen gekocht en ze doet haar best om ze niet te breken. Hanne is plots erg geïnteresseerd in haar horoscoop.
«
»
08:10 Tarzan en Jane
Nadat Tarzan mensen heeft gered uit een verdachte brand in een Greystoke-magazijn in Londen, beschuldigen journalisten, waaronder Janes moeder, de graaf van nalatigheid.
«
»
08:30 Het Lichaam van Coppens
'Hoe voelt het om te vliegen als een vogel?' Die kijkersvraag konden Mathias en Staf niet negeren. Om hun grote droom waar te maken, bouwen ze zichzelf om tot een menselijke zeppelin en dat leidt tot adembenemende taferelen.
«
»
09:25 Slisse & Cesar
Slisse hoort allemaal vreemde geluiden en bovendien verdwijnen er persoonlijke spullen in huis. Er zijn mogelijk dieven in de weer, maar Slisse vermoedt dat er iets anders aan de hand is.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Beestig
Dierenarts Joshua maakt kennis met Anne en haar drie kinderen. Zij dromen van een stukje Australië in hun eigen tuin. Ze gingen op vakantie down-under en krijgen die kangoeroes maar niet uit hun hoofd. Joshua gaat op zoek naar de Perfect Match.
«
»
12:20 SOS Piet XL
Ex-Miss België Celine Van Ouytsel maakt tijdens winterdagen graag een Vlaamse klassieker: witloof met ham in kaassaus. Alleen is er daar nog wat werk aan.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Lego Masters
De zes overgebleven teams gaan na opdracht één hun droomappartement met maar liefst drie verdiepingen bouwen. De teams krijgen hiervoor elf uur en moeten al hun fantasie en bouwtalent inzetten, evenals hun architectonische inzicht.
«
»
14:55 Sing 2
Buster en zijn talentvolle groep dierenartiesten bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Ze moeten 's werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen.
«
»
17:00 Dr. Ken
Kens vader komt plotseling op visite. Hij begint meteen aan alle karweien te werken die Ken aan het vermijden was. De vader koopt zelfs een nieuwe vaatwasser, maar Ken maakt deze expres kapot.
«
»
17:25 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
17:50 Helden van hier: In de lucht
De helikopter vliegt uit naar een kettingbotsing, een vrouw die door het gebruik van bloedverdunners erg veel bloed verliest en naar een persoon die een epilepsieaanval heeft.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De kotmadam
Martha heeft een vriend die bij de radio werkt. Victor vindt dat hij reputatieschade lijdt wanneer enkele studenten een varken opsluiten in het bureau van de rector. Jeanne wil graag op de radio getuigen dat niet alle studenten 'varkens' zijn.
«
»
20:35 Tien Om Te Zien
Willy, Anne, Aaron en Laura verwelkomen vandaag opnieuw enkele nationale en internationale sterren in Westende. Komen onder meer langs: Helmut Lotti & Marjolein Acke, De Romeo's, en Gert en James.
«
»
22:00 Niets Te Melden
Een drugsbende houdt zich schuil in een pakhuis en Staes en Hendriks proberen erachter te komen wat er gaande is. Anke en Carine blijven te horen krijgen dat er niets te melden is.
«
»
22:40 Baantjer: Het Begin
Daags na het wegvallen van zijn partner Tonnie heeft De Cock geen tijd om bij te komen. Hij wordt gekoppeld aan een nieuwe rechercheur, de uit de Bijlmer afkomstige Andy Ruiter. Op de snijtafel ligt het volgende lijk alweer te wachten.
«
»
23:40 Around the World in 80 Days
Phileas en zijn reisgenoten hebben India bereikt, maar Passepartout is boos op zijn schijnbaar egoïstische baas. Hij gebruikt de middelen die hij heeft gekregen om zijn baas te vertragen zodat Fogg de weddenschap zal verliezen.
«
»
00:40 Dr. Ken
Kens vader komt plotseling op visite. Hij begint meteen aan alle karweien te werken die Ken aan het vermijden was. De vader koopt zelfs een nieuwe vaatwasser, maar Ken maakt deze expres kapot.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers