TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
02:25 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:28 Timmy tijd
Timmy vindt een duveltje-in-een-doosje briljant en besluit er zelf een te maken. Het is niet zo eenvoudig als het lijkt, maar na een aantal mislukte pogingen krijgt Timmy een idee over hoe hij de beste van allemaal kan maken.
«
»
05:35 Woezel en Pip
Het onweert in de Tovertuin en iedereen vlucht voor de bliksem en donker. Woezel is niet bang.
«
»
05:40 Hoi Duggee
Duggee's neef Dudley blijft een tijdje logeren in het clubhuis. Hij ziet er schattig uit, maar hij zou voor veel problemen kunnen zorgen. De eekhoorns doen er alles aan om hem te vermaken.
«
»
05:45 Raad eens hoeveel ik van je hou
Kleine Veldmuis heeft een steen gevonden die mooi glinstert. Ze noemt het een glinsterende schat. Hazeltje wil ook wel zo'n schat hebben. Samen met Grote Haas en Kleine Veldmuis gaat hij op zoek.
«
»
05:55 Jojo & Ouma
JoJo en Ouma gaan naar een doolhof, waar ze hun vrienden Alfie en Ellie tegenkomen.
«
»
06:05 Noddy, de detective
Als Toertje een beurt krijgt in de nieuwe Speelgoedwasser van Volt, blijkt deze stuk te zijn.
«
»
06:20 Pip en Posy
Pip voelt zich snotterig en wil een rustig dagje op de bank. Posy besluit zijn dokter te worden, maar ze is zo luidruchtig en energiek dat Pip zich door haar juist slechter gaat voelen.
«
»
06:25 Bob de Bouwer
Wanneer een bobcatwelp wordt gescheiden van zijn familie, bouwen Bob en het team een natuurcorridor.
«
»
06:35 Splat & Seymour
Flo vraagt Splat en Seymour in het park om op haar popje te passen. De twee worden afgeleid en laten de pop even achter. Maar dan, oh nee! Dan wordt ze gestolen! Nu worden kat en muis detectives en proberen de pop te vinden voordat Flo terug is.
«
»
06:45 Lucas de spin
Lucas en Arlo spelen samen. Als Arlo te wild speelt sluit Lucas een vriendschap met een cactus.
«
»
06:55 Brandweerman Sam
Wanneer de nieuwe bibliotheek zonder boeken komt te zitten, stuurt Mandy Norbert en Jaap op een riskante reis om de grote opening te redden.
«
»
07:05 Biff and Chip
Chip en Nadim helpen met de muziek tijdens de disco in het buurthuis, maar de lichten gaan kapot.
«
»
07:15 Waffel de wonderhond
Waffels nieuwe tanden komen door, dus kauwt hij overal op. Ook op Evie's schoenen. Jess, Simon, Evie en Waffel gaan naar de schoenenwinkel om nieuwe te kopen, maar ook daar kan Waffel de verleiding niet weerstaan.
«
»
07:25 Vilda
De vijfjarige Vilda woont samen met haar vader in een appartement. Ze maakt van alles mee en komt er zo achter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt. Ze ontdekt dat dingen die je voor het eerst doet vaak heel leuk zijn.
«
»
07:33 Samson en Marie
De burgemeester heeft een hobby: breien. Hij breidt een trui voor Marie. Het is een lelijke trui.
«
»
07:40 WieKent: De boterhamshow
Een enerverende quiz voor kinderen vanaf zes jaar én hun ouders, waarin teruggekeken wordt op De Boterhamshows van de week ervoor. In de quiz gaat het om de vraag wie van de drie kandidaten De Boterhamshow het beste kent.
«
»
07:55 Bouwer Power
Soy Kroon en Oscar helpen met het bouwen van een nieuwe woonwijk, maar de bouwvakkers zijn na de lunch met enorme buikpijn naar huis gegaan. Lukt het Oscar en Soy om de klus op tijd af te krijgen?
«
»
08:10 Trex
Simon en Trex hebben enorme ruzie met de postbode.
«
»
08:15 Kindertijd
Het oudste paard op de stal van Noa is opa. Hij is 28 jaar en heeft bijna geen tanden meer. Daarom maakt Noa een soepje voor hem, zodat hij dat lekker op kan slobberen. Noa laat zien wat er allemaal ingaat.
«
»
08:25 Studio Snugger
Onderwerpen: Pinokkio effect, Astronautenonderbroek, OxfordBell batterij, Lachen maakt ziek, Zweefbrapad en Rozijn.
«
»
08:40 Zappsport Kantine
Theo heeft een nieuw baantje gevonden als personal trainer. Jochem en Tijn krijgen hulp van rolstoelbasketballer Mustafa Korkmaz bij een handige aanvalsvorm en het is de beurt aan Ajax om te latjetrappen.
«
»
09:05 Loenatik, te gek!
Een groep psychiatrische patiënten probeert hun vroegere verpleegster te redden. Ondanks de goede bedoelingen wordt er veel chaos aangericht.
«
»
10:25 Proefkonijnen
Jurre en Sahil onderzoeken of je veilig zit in een iglo als er buiten brand uitbreekt en of je een gat kunt boren met een tand? In Glijdt't? hebben de proefkonijnen rotte taarten op de glibberbaan.
«
»
11:05 Earth Challenge
We ontrafelen de geheimen van de onderwaterwereld en krijgen een inkijk in het zeeleven van vroeger. Expeditielid Nizar maakt zich klaar voor een bijzondere opdracht op maar liefst 300 meter diepte.
«
»
11:45 Klaas kan alles
Klaas gaat de strijd aan met het afval. Verder is Klaas voor één dag vliegdek-officier bij de Koninklijke Marine. Lukt het Klaas een helikopter veilig op het dek van een schip te laten landen?
«
»
12:00 Flexe Gasten
Lucas is uit de groep gestapt. Steef en Oscar vinden dat wel prima. Ze kunnen hem missen als kiespijn, denken ze. Maar dan blijkt dat Lucas het password van hun muziekopslag in beheer heeft en ze helemaal niks kunnen zonder hem.
«
»
12:15 Flexe Gasten
Steef is compleet uit het veld geslagen door het mislukken van zijn hiphop droom en Stanley motiveert hem om mee te doen aan een cursus kleien. Oscar krijgt gevoelens voor een meisje.
«
»
12:30 Flexe Gasten
Steef neemt het kleien veel te serieus en gaat er zo in op dat Nova zich zorgen om hem begint te maken. Ze schakelt de hulp in van Oscar. Lucas ontdekt een geheim van Germain.
«
»
12:40 Flexe Gasten
Lucas deelt het geheim van Germain met Steef en Oscar. Ze maken het weer goed met elkaar en besluiten om samen Germain te exposen. Ondertussen wordt de flirt tussen Oscar en Vera steeds serieuzer.
«
»
12:55 Flexe Gasten
Het geheim van Germain is door de jongens vastgelegd op camera. Ze confronteren Germain ermee en dreigen het openbaar te maken tenzij hij zijn optreden op het eindfeest opgeeft voor de Flexe gasten.
«
»
13:10 Silverpoint
Na het activeren van de steen wil Louis graag zien waar het licht hen brengt. Meg verlaat het kamp. Bea bekijkt een videoband en vraagt Daniel naar de kinderen die 23 jaar geleden zijn verdwenen.
«
»
13:30 Silverpoint
Na Megs verdwijning geeft Kaz Louis de taak om haar terug te krijgen. Louis lokt Fisher in de val om antwoorden te krijgen, maar beiden ontdekken dat er iets monsterlijks in het bos aanwezig is.
«
»
13:55 Dance Camp
Kyra is met alle dansers uitgenodigd om mee te doen aan het populaire tv-programma Best Dance Crew. Lukt het de Dance Camp crew om alle spanningen achter zich te laten en het programma te winnen?
«
»
14:10 Kinderen voor Kinderen Superkracht
Superkracht is het allereerste liedje van Kinderen voor Kinderen NXT. Ieder kind moet de kans hebben om zijn dromen achterna te gaan. En dat begint met jezelf zijn, dus zet die clip aan en doe mee.
«
»
14:15 Theodosia
De achtervolging wordt ingezet. Theo, Will, Henry en Safiya zijn op zoek naar Nigella. Maar als een toverdrank van Nigella per ongeluk bij Clive terechtkomt, gaat het mis.
«
»
14:40 Bon Dia Brugklas! weekoverzicht
Brugklasser Romy verhuist naar Curaçao en maakt kennis met haar nieuwe klasgenoten. Hoe is het om je leven opnieuw op te bouwen aan de andere kant van de wereld? En hoe is het om je plek te vinden in een compleet nieuwe brugklas?
«
»
15:30 Mijn duivels goede vriendin
Lilly, de bijdehante en verveelde dochter van de duivel, sluit een deal met haar vader. Als ze een goed persoon slecht kan maken, mag ze op aarde blijven en de hel verlaten. Lilly komt dan bij Geertje, het liefste meisje dat haar vader vinden kon.
«
»
17:00 Taarten van Babel
Christian woont tot zijn grote verdriet niet meer bij zijn eigen vader en moeder. Een moeilijk te begrijpen situatie voor Christian, maar gelukkig heeft hij voogd Agnes. Hij maakt een taart voor haar.
«
»
17:25 Topdoks in de tropen
In Sierra Leone ligt het gigantische ziekenhuisschip de Global Mercy. Rachel en Elbert struinen het hele schip door. Ze komen niet alleen dokters en patiënten tegen, maar ook technici, de kapitein, de kok, zelfs complete gezinnen.
«
»
17:45 De dikke data show
Vroeger toen je ouders nog op school zaten werden werkstukken geprint op papier. Maar wist je dat je tegenwoordig ook eten kan laten printen? Maar hoe ziet zoiets er dan uit, en nog belangrijker, hoe smaakt het? Quinty gaat het proeven.
«
»
18:05 Teenage Boss
De twaalfjarige Abbey wordt thuis flink verwend en heeft geen idee wat geld waard is. Ze trakteert haar vrienden op milkshakes en bioscoopkaartjes. Als ze thuiskomt met een aankoop van ?400 is de maat vol.
«
»
18:35 Welkom in de IJzeren Eeuw
Vincent van Gogh stierf arm en onbekend en is nu wereldberoemd. Aan Dorine vertelt hij over zijn leven en waarom hij ooit zijn oor heeft afgesneden.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 De Mensenbieb
Presentatrice Eva Eikhout vertelt de negenjarige Ivy hoe het is om te leven zonder volgroeide armen en benen. Jens van veertien vraagt Marie van 102 hoe zij de Tweede Wereldoorlog heeft beleefd.
«
»
19:40 Na Down the Road
De liefde is een belangrijk thema in Down the Road. In het gesprek van Dieter met de oud-deelnemers wordt duidelijk dat het nauw samenhangt met de acceptatie van mensen met het downsyndroom.
«
»
19:50 NOS Olympische Spelen: Parijs Live
Onder andere judo, zwemmen, roeien, mountainbike en hockey.
«
»
20:40 Ik vertrek: Even weg
Het pand van Ronald en Janine blijkt op de perfecte plek te liggen voor vakantiegangers die op weg zijn naar het zuiden en een nacht moeten overnachten, maar ze willen dat gasten wat langer blijven.
«
»
21:40 Het jaar van Douwe Bob
Deze documentaireserie geeft een kijkje in het leven van zanger Douwe Bob. Hij besluit het roer om te gooien en doet er alles aan om een goede vader te zijn en een gezonder leven te leiden.
«
»
22:15 Lost Boys & Fairies
Gabriel en Andy willen een kind adopteren. Gabriel wil liever geen jongen, want jongens zijn maar lastpakken. Door de adoptieprocedure komen er bij Gabriel jeugdtrauma's naar boven. Op een activiteitendag maken ze kennis met de beschikbare kinderen.
«
»
23:20 Love and Hate Crime
In Florida wordt een jonge Amerikaan beschuldigd van de brute, door rassenhaat ingegeven moord op een minderjarige Latijns-Amerikaanse immigrant nabij Trumps resort Mar-a-Lago in West Palm Beach.
«
»
00:25 Disco: Soundtrack of a Revolution
Eind jaren zeventig kwamen de grondbeginselen van disco - queer zijn, diversiteit en feminisme - steeds meer onder vuur te liggen. Een overwegend blank, hetero en rockminnend publiek kon zich er maar moeilijk mee verzoenen.
«
»
01:25 Het jaar van Douwe Bob
Deze documentaireserie geeft een kijkje in het leven van zanger Douwe Bob. Hij besluit het roer om te gooien en doet er alles aan om een goede vader te zijn en een gezonder leven te leiden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers