TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 De Smaaktoerist
Jeroen de Pauw trekt erop uit in Vlaams-Brabant en ontdekt er ambachtelijk gemaakte jenever, heerlijke Belgische chocolade en topkoffie. De perfecte ingrediŽnten voor een stevige chocolademelk.
«
»
09:00 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijk klassiek varkenskroontje.
«
»
09:35 The Simpsons
Het wordt duidelijk dat Sarah, de vrouw van Chief Wiggum, niet is wie ze lijkt. Ondertussen raakt Marge betrokken bij een juwelenroof.
«
»
09:55 The Simpsons
Mr. Burns begint een onderneming die hamburgers op plantaardige basis maakt, en Lisa weigert te geloven dat hij zoals gewoonlijk iets verkeerds van plan is.
«
»
10:15 The Simpsons
Lisa krijgt een nieuwe denkbeeldige vriend, een depressieve Britse zangeres uit de jaren tachtig. Zij zorgt ervoor dat ze zich beter voelt over haar echte vriend. Ondertussen krijgt Homer een voertuig met een enorme aandrijfkracht.
«
»
10:35 The Simpsons
Werner Herzog neemt Marge mee naar een verrassende toekomst waarin zij en Lisa ruzie hebben over Lisa's schokkende keuze om niet naar de universiteit te gaan.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 De ambachter
Een kijkje achter de schermen bij hoedenmaakster Martine, die de mal voor de hoed kiest.
«
»
12:10 De ambachter
Hoedenmaakster Martine maakt een hoed en haalt nu het stof na 24 uur drogen van de mal.
«
»
12:20 Simple diy
Creatief met kurk. In deze aflevering gaan we aan de slag met kurk. We weven een prikbord.
«
»
12:25 Mijn tuin
De beste tips en tricks voor het onderhouden van je tuin. Alles komt aan bod: van het opgeruimd houden van je tuinhuisje tot aan het kweken van je eigen moestuin.
«
»
12:35 Het zelfbouwhuis
De ramen worden in de woning geÔnstalleerd. De raamprofielen moeten eerst geplaatst worden en dan wordt het glas pas geplaatst. Er wordt EPDM in de profielen gezet, zodat condens naar buiten kan lopen.
«
»
12:55 Will & Grace
Will en Jack gaan samen naar de sportschool, maar Jack is zo overduidelijk op zoek naar een man dat Will zich er voor schaamt. Karen en Grace houden een meidenavond met de bedoeling Karen te helpen met haar huwelijksproblemen.
«
»
13:15 Will & Grace
Grace krijgt een droombaan bij een grove en arrogante werkgever. Hij lijkt echter helemaal onder de indruk van Will, en dreigt Grace te ontslaan als ze geen uitje met Will voor hem regelt. Uit vriendschap voor Grace stemt Will in.
«
»
13:40 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Steffi. Zij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met een heerlijk gelakte koningsoesterzwam en zoete aardappelschijfjes met geitenkaas op de BBQ. Steffi start met een zalig zomers drankje.
«
»
14:05 Likokť on Tour
Piet Huysentruyt gaat met zijn team op ontdekking en koken in Japan.
«
»
14:20 Op hete kolen
Barbecuechef MichaŽl kiest voor een zuiders gerecht met gemarineerde gamba's, die hij serveert op een pittige risotto met gegrilde paprika's en dille.
«
»
14:40 Man With a Plan
Adam en zijn vrouw denken na over een vierde kind. Don en Marcy's pasgeboren kleinzoon komt langs. Dit zet Adam en zijn vrouw aan het denken.
«
»
15:00 Young Sheldon
Sheldon en Missy lopen allebei weg van huis. Mary krijgt verontrustend nieuws over George Sr.
«
»
15:25 Young Sheldon
Sheldon moedigt Missy aan om de Bijbel in twijfel te trekken. Meemaw is vastbesloten om George Sr. op een leugen te betrappen. Mary helpt Jeff bij het zoeken naar een jeugdpastoor.
«
»
15:40 The Nanny
Fran Fine is net weer vrijgezel en werkt als huis-aan-huisverkoopster van cosmetica. Op een dag komt ze aan de deur van de familie Sheffield, waar ze onverwacht wordt aangenomen als nanny.
«
»
16:10 The Nanny
Wanneer Fran ontdekt dat Brighton op school betrapt werd met een sigaret in zijn hand, vreest ze hiervoor de schuld te krijgen en haar baan te verliezen. Fran aarzelt om Maxwell op de hoogte te brengen van het incident.
«
»
16:35 The Nanny
C.C. heeft ervoor gezorgd dat Maggie door de New Yorkse high society uitgenodigd wordt op ťťn van hun prestigieuze feestjes. Maggie voelt er aanvankelijk weinig voor, maar Fran kan haar toch overtuigen.
«
»
17:00 The Nanny
De spanningen lopen hoog op wanneer Fran de dochter van haar baas, Maggie, begeleidt op een date en de jongen in kwestie zich aangetrokken voelt tot Fran.
«
»
17:30 The Nanny
C.C. voelt zich bedreigd door Fran en is vastberaden de harten van de Sheffields voor eens en voor altijd te veroveren. Ze besluiten om samen naar de dierentuin te gaan. Maxwell moet op het laatste nippertje echter verstek geven.
«
»
18:00 Don't Worry, Be Happy
Gekweld door ellendige pijn in zijn been besloot Miel dat amputatie de beste oplossing was. Ondanks de zware ingreep is hij nog steeds de vrolijkheid zelve. Marieke hervat haar leven als nomade en om de paar dagen stopt ze bij vrienden.
«
»
19:05 Blind gekocht
Met hulp van een makelaar en interieurarchitect wordt er gezocht naar een droomhuis voor mensen. Eťn klein detail: de kersverse eigenaars krijgen hun woning pas te zien nadat de experts het voor hen hebben gekocht.
«
»
20:05 The Sky is the Limit
Yves Maes heeft als jonge Limburger al de titel van ondernemer van het jaar gewonnen. Alles is begonnen met de aankoop van ťťn eigen tractor nu twintig jaar geleden. Inmiddels leidt Yves een afvalverwerking- en containerbedrijf.
«
»
21:15 Het Perfecte Plaatje
De laatste drie kandidaten strijden voor een plekje in de finale. De jury verwacht eerst een perfecte reclamefoto en vervolgens een mooi drieluik van een pasgeboren baby. Welke twee fotografen kunnen de jury overtuigen?
«
»
22:25 Nonkels
Wanneer Delphine en Willy trouwen, is iedereen welkom behalve verrader Luc. Luc krijgt thuis een ingeving die de kaarten in de golfoorlog grondig kan herschudden en de plooien met Willy gladstrijken. Maar dan moet hij wel eerst actie ondernemen.
«
»
23:10 Bienvenue chez les Ch'tis
De directeur van een postkantoor wil met zijn vrouw naar de CŰte d'Azur verhuizen. Hij wil zich laten overplaatsen en zegt dat hij invalide is. Hij valt echter door de mand en wordt naar het noorden gestuurd.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers