TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Achter de schermen
Waarom speelt Wim Willaert een droevig personage met schoenen uit? Wat heeft schrijnwerkerij met comedy te maken? En wat is het rustieke elementje in Masterchef? Deze aflevering geeft telkens eenduidig antwoord op deze vrij uiteenlopende vragen.
«
»
08:20 De Wereldkeuken
Chef Vanja van der Leeden geeft haar authentieke keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud voor een heerlijke Soto Ayam, die ze afwerkt met een Es Alpukat.
«
»
09:05 De wereld op je bord
Chef Masuk Rahaman van restaurant Saffraan maakt samen met Hanne een behoorlijk pikant Indisch feestgerecht: Biryani. Aromatische basmatirijst met smaakvolle garnalen en een overvloed aan kruiden.
«
»
09:25 Young Sheldon
Sheldon botst met Dr. Lee, een nieuwe wetenschapper in het lab. Mary krijgt een lot uit de loterij.
«
»
09:45 Young Sheldon
Sheldon, Dr. Sturgis en Dr. Linkletter gaan op een driedaagse roadtrip naar een telescoop in de buurt van Fort Davis. Ondertussen ontdekt Connie dat Georgie liegt over zijn leeftijd tegen Mandy. Connie wil dat hij bekent.
«
»
10:05 Young Sheldon
De gokkamer van Meemaw wordt een doorslaand succes. Sheldon interesseert zich voor de aandelenmarkt en maakt zijn eerste investering. Intussen begint Missy een eigen bedrijf op te starten.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Het zelfbouwhuis
In deze aflevering pakken we het metselwerk op de tweede verdieping aan. We breiden de ruimte uit en treffen de eerste voorbereidingen voor de opbouw van het dak.
«
»
11:40 Mijn tuin
Keukenrestjes of tuinafval. Als je ze op de juiste manier verwerkt dan kan het als voedsel dienen voor de tuin. Georges leert ons composteren.
«
»
12:00 Het appartement
Men bouwt verder aan de kastenwand, want het werkblad en de spatwand moeten nog geplaatst worden.
«
»
12:25 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
12:50 Tot op het Bot: Het Rund
Johan Segers gaat aan het werk met de ossentong en giet er een maderasaus overheen.
«
»
13:15 Piet Patron
Stijn maakt vandaag een pittig chorizogerecht klaar met vlees van het mangalica-varken. Piet gaat langs bij Kris, de Belg die dit bijzondere spekvarken kweekt. De patron is helemaal in de wolken met de manier waarop Kris zijn beesten grootbrengt.
«
»
13:35 Zoete Zonde
Zoete zondaar Roger van Damme bereidt als basisdessert een makkelijk te maken koffiemousse, geÔnspireerd door de klassieke tiramisu. Deze geeft hij vervolgens een upgrade en hij tovert het dessert om in een goddelijk dessertbord.
«
»
13:55 Big Brother
Een groep wildvreemde mensen gaat het experiment aan om honderd dagen lang in het Big Brother-huis te wonen. Daarbij worden ze vierentwintig uur per dag door camera's gevolgd. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen.
«
»
14:50 The Graham Norton Show
Op de bank bij Graham zitten Cate Blanchett, die de hoofdrol speelt in het Australische historische drama 'The New Boy', Kate Winslet, die de kanselier van een instortende autoritaire regering speelt in de miniserie 'The Regime', en Dua Lipa.
«
»
15:45 Two and a Half Men
Charlie papt aan met de knappe secretaresse van Alan. De laatste houdt zijn hart echter vast, Alan is ervan overtuigd dat deze situatie zich tegen hem zal keren.
«
»
16:10 Two and a Half Men
De jongens lopen een voormalig lerares van Jake tegen het lijf, die een stripper is geworden na een kortstondige relatie met Charlie. De laatste biedt haar, behulpzaam als hij is, een kamer en een baan aan, maar dit gaat niet zoals gehoopt.
«
»
16:35 Two and a Half Men
Alan is in de wolken wanneer hij hoort dat het huwelijk tussen Judith en Herb stroef verloopt. Maar wanneer hij haar een 'troostende' schouder aanbiedt, belandt hij in een situatie waar er meer dan alleen een schouder gevraagd wordt.
«
»
17:00 Two and a Half Men
Alan en Judith beginnen weer met daten na haar breuk met Herb. Ondertussen zetten Charlie en Herb hun vrouwenjacht voort en dreigt Charlie Jake naar de militaire school te sturen.
«
»
17:20 Two and a Half Men
Charlie's nieuwe vriendinnetje vraagt hem de nacht bij haar thuis te spenderen, een simpel verzoek, lijkt het, toch ontstaat er kortsluiting in het hoofd van Charlie. Ondertussen doet Alan zijn best om Jake te straffen.
«
»
17:45 Assisen: De Insulinemoord
Op het assisenproces over de moord op amazone Luna Laeremans wordt haar vriend Axel Liveyns verhoord. Ook de psychiaters die de beschuldigde onderzochten komen hun bevindingen delen.
«
»
18:45 Scheire en de Schepping
Een volledig vrouwelijke panel deze week: Liesa Naert, Jade Mintjens, Wiam en Amelie Albrecht.
«
»
19:55 Cafť De Mol: de kandidaten
Dennis XhaŽt ontvangt Gilles De Coster om de nieuwe kandidaten van 'Wie Is De Mol' voor te stellen.
«
»
20:40 Extreme Makeover Vlaanderen
Alleenstaande vader Kevin verliest beide benen tijdens een noodlottig werkongeval en is volop in revalidatie. Kevin kan echter pas naar huis als de woning volledig is aangepast aan zijn noden.
«
»
22:05 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»
23:20 Cafť De Mol: de kandidaten
Dennis XhaŽt ontvangt Gilles De Coster om de nieuwe kandidaten van 'Wie Is De Mol' voor te stellen.
«
»
00:05 Sports Late Night
Gilles De Coster, Bart Raes en Joris Brys gidsen de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League. Ze blikken ook vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stephanie Planckaert (VTM)

De familie Meulemans viert Kerstmis met hun 15 kinderen... midden in de zomer. Stephanie maakt ook kennis met twee nieuwe extra extra large families: de familie Naudts met acht dochters en de Russisch-OekraÔense familie Luki met zeven kinderen.

'Families XXL', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers