TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:42 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Timmy tijd
Timmy kan niet beslissen welk instrument hij moet spelen tijdens de bandtraining, dus hij hangt ze allemaal aan en veroorzaakt chaos in de kinderkamer met zijn optredens. Harriet ziet zijn dilemma en ze bedenken een plan voor Timmy.
«
»
05:34 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:40 Hoi Duggee
De eekhoorns horen een mysterieuze echo uit de toren van een griezelig kasteel komen. Ze hebben het geval dat iemand ze roept. De vraag is echter wie ze roept. Ze zullen op onderzoek moeten uitgaan.
«
»
05:45 Raad eens hoeveel ik van je hou
Hazeltje kan geen genoeg krijgen van de verhaaltjes die Kleine Witte Uil vertelt, maar hij zal haar toch een keertje moeten laten slapen, al wil hij nog zo graag dat ze blijft vertellen. Dan kan Uil eens naar Hazeltje luisteren.
«
»
05:55 Jojo & Ouma
Jared heeft zijn verjaardag niet gevierd met een feestje, dus dat willen JoJo en Ouma alsnog voor hem organiseren. Het blijkt echter lastiger dan verwacht om een echt Ouma-feestje voor hem verborgen te houden.
«
»
06:10 Vos en Haas
Uil is bij Pluim voor een chique lunch en belooft op zijn beurt de volgende lunch te organiseren. De druk is hoog en de verwachtingen zijn hooggespannen, aangezien Pluim wordt verwacht naar de thuisboom van Uil te komen.
«
»
06:20 Noddy, de detective
De Piraten komen niet opdagen voor hun parade. Waar zijn ze toch? Scheurbuik, de piratenpapegaai, vraagt om hulp.
«
»
06:30 Tip de Muis
Tip moet van papa en mama gaan slapen maar hij wil niet. Ze laten hem wakker blijven. De volgende ochtend kan hij niet naar de crèche omdat hij te moe is.
«
»
06:38 Peppa Pig
Peppa ontdekt wat een cruiseschip is en maakt daarna een cruise naar Griekenland.
«
»
06:43 Peppa Pig
Peppa en George gaan het schip verkennen. Ze maken kennis met piraat Piet en juffrouw Zeemeermin.
«
»
06:50 Splat & Seymour
Er wordt een trikatlon gehouden en Splat wil graag meedoen. Helaas is hij hees en vreest hij dat hij snel uitgeschakeld zal worden. Gelukkig heeft Seymour een idee: hij zal de stem van Splat zijn en zo zullen ze vast winnen of in de problemen komen.
«
»
07:00 Lucas de spin
Als Lucas besluit een portret van Arlo te schilderen, ontdekt hij dat Arlo geen idee heeft hoe hij er eigenlijk uitziet.
«
»
07:05 Brandweerman Sam
Sarah voert een meeslepende theatershow op tijdens de lunch buiten het Wholefish Café. Het is zo goed dat Charlie niet merkt dat zijn fornuis in vlammen opgaat.
«
»
07:15 Anansi de spin
Animatieserie over de spin Anansi, de hoofdpersoon in veel West-Afrikaanse, Surinaamse en Caribische sprookjes die al eeuwenlang van generatie op generatie worden doorgegeven. Voor de animatieserie zijn de bestaande verhalen bewerkt.
«
»
07:25 Biff and Chip
Biff en Chip krijgen een wandelende tak mee naar huis om hem tijdens het weekend te verzorgen.
«
»
07:35 Waffel de wonderhond
Waffel beleeft veel plezier aan zijn speelafspraak in het huis van meneer Willow. Hij besluit om er een nachtje te blijven slapen. De Brooklyn-Bells missen hem en kunnen niet wachten tot hij terugkomt.
«
»
07:45 Vilda
De vijfjarige Vilda woont samen met haar vader in een appartement. Ze maakt van alles mee en komt er zo achter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt. Ze ontdekt dat dingen die je voor het eerst doet vaak heel leuk zijn.
«
»
07:55 Jottum
Faye en Jottum gaan naar de kinderboerderij. Ze komen erachter dat de dieren niet blij zijn. Elk dier heeft zijn eigen gewoontes, maar ze moeten toch met elkaar samenwonen. Hoe gaan ze dit oplossen?
«
»
08:00 Raad eens wat ik doe
Welk beroep zit er deze keer in de mysterie box? Is het een brandweer, een conducteur, een dj of een heel ander beroep. Drie kinderen gaan door middel van een spel op zoek naar het juiste beroep.
«
»
08:15 Kindertijd
In de serie 'In het ziekenhuis' volgen we kinderen die ons meenemen in hun behandelingen. We zien Evi die nieuw gips om haar arm krijgt en Sophie die suikerziekte heeft. Ook Gloria is in het ziekenhuis, zij heeft buisjes in haar oren gekregen.
«
»
08:25 Studio Snugger
Zomervakantie, Groen snot, Koekoeksei, Bankbiljetrestaurateur, Periscoopcontroller en Dirigeren.
«
»
08:40 Zappsport Kantine
Nienke van Dijk gaat de hoogte in om luchtacrobatiek te leren. Het is de beurt aan de jeugd van NEC om te latjetrappen. In de kantine neemt Theo een videoclip op.
«
»
09:05 Mijn bijzonder rare week met Tess
Sam ontmoet tijdens zijn vakantie Tess, die een plan heeft om haar vader te leren kennen, die ze nooit heeft gekend. Ze heeft echter wel de hulp van Sam nodig.
«
»
10:20 Enkeltje Verweggistan
De tienjarige Elsa en haar zusje Iris verhuizen met hun ouders naar een piepklein afgelegen dorpje in Italië. Zullen de meiden in het superstille dorpje andere kinderen ontmoeten of zullen ze voor altijd alleen elkaar hebben?
«
»
10:45 Wat maak je Menu?
Vriendenteams gaan de smaakvolle strijd aan met zichzelf en elkaar. Een quizshow vol gekke ingrediënten in heerlijke gerechten. Met als grote vraag: als je weet wat je eet, vind je het dan extra lekker of juist extra vies?
«
»
11:05 Checkpoint
Het team onderzoekt of een suikerraket of een drone sneller is, kijkt hoe oude, afgedankte meubels hergebruikt kunnen worden en legt een bom in een gevulde badkuip. En wie kunnen het beste sturen onder extreme omstandigheden?
«
»
11:30 Heel Vlaanderen bakt kids
In de Bake Off tent rolt Jeroom deze week de catwalk uit voor 5 bakkertjes, want in deze vierde aflevering is het fashion week. Om te zorgen dat Jeroom en juryleden Regula en Dominique deze week alle trends bij kunnen houden krijgt hij assistentie.
«
»
12:16 Klaas kan alles
Kan Klaas een boodschap de ruimte in sturen? Met behulp van ruimtevaartechniek, een enorme radiotelescoop in Dwingeloo en met satellietcamera's, doet Klaas diverse pogingen. En Klaas is voor één dag taikodrummer bij de succesvolle Japanse band Gocoo.
«
»
12:30 Dance Camp
Kyra mag samen met vrienden Chelsea, Tom en Noah auditie doen voor een gerenommeerde Dans Academie. Ondertussen traint ze ook keihard voor een dance battle. Een battle die Dance Camp moet winnen.
«
»
12:45 Dance Camp
De concurrentie is groot. Samuel is met zijn team de grootste kanshebber op de winst. Door de trainingsdruk begint de relatie van Kyra en Noah barstjes te vertonen. En niemand minder dan Jill heeft ondertussen stiekem een oogje op Noah.
«
»
13:00 Dance Camp
Kyra mag samen met vrienden Chelsea, Tom en Noah auditie doen voor een gerenommeerde Dans Academie. Ondertussen traint ze ook keihard voor een dance battle. Een battle die Dance Camp moet winnen.
«
»
13:15 Dance Camp
Chelsea is tijdens een stiekeme repetitie met Tom ernstig geblesseerd geraakt. Ze heeft ontzettend veel pijn aan haar enkel en de audities voor de dansacademie staan om de hoek. Het lijkt erop dat de jonge danseres het niet meer gaat halen.
«
»
13:30 Steven en Jamie Kazàn - Road to Vegas
Steven Kazàn besluit dat er niks is dat zijn hart sneller laat kloppen dan goochelen. Om zijn comeback als goochelaar groots aan te kondigen, zijn ze te gast bij een talkshow, live op televisie.
«
»
13:50 De Eindmusical
In een vakantiehuis studeert een groep acht hun eindmusical in. Ze krijgen daarbij hulp van professionals, een musicalexpert, een regisseur en een zangcoach. De klas leert elkaar kennen en thema's als verliefdheid, pesten en heimwee komen langs.
«
»
14:10 Theodosia
Als Henry, Safiya en Will de top van de pyramidion aanraken, vallen ze in een diepe slaap. Lukt het ze om weer te ontwaken?
«
»
14:35 Voetbalmeisjes
Op het herfstkamp met de A1 jongens zijn beste vriendinnen Djamila en Sou zoals altijd onafscheidelijk, maar een onschuldig bedoelde zoen brengt Sou's hoofd op hol. Als Djamila aandacht krijgt van de knappe Jermaine is Sou teleurgesteld en jaloers.
«
»
15:00 Voetbalmeisjes
Ibi is een getalenteerde sporter: een uitstekende keeper en een goede taekwondoka. Selma, haar zus, wil dat Ibi zich focust op het voetbal. Als een taekwondo-examen en een belangrijke wedstrijd op dezelfde dag zijn, moet ze een keuze maken.
«
»
15:25 Hoe ik leerde vliegen
De avontuurlijke Sofia kijkt niet bepaald uit naar een saaie zomervakantie bij haar oma, maar door haar lieve tante Lotte en de nieuwe vrienden die ze maakt, wordt de vakantie toch nog leuk. Tot Lotte in het ziekenhuis moet worden opgenomen.
«
»
16:50 Freeks wilde wereld
Freek vindt allerlei bijzondere dieren op de bodem van de Indische Oceaan. Maffe zeekomkommers, chagrijnige reuzenschelpen en vissen met twee paar kaken. Maar roggen spannen de kroon.
«
»
17:00 Taarten van Babel
Jeremy (11) maakt een taart voor zijn beste vriend Tomas, die ALS heeft en met wie hij veel lol kan maken. Het wordt een dinosauriërtaart met een vulkaan en echte rook erop.
«
»
17:25 Topdoks
Rachel is cabin attendant in een vliegtuig. Ze heeft drie zieke passagiers. Elbert zoekt uit wat er gebeurt als iemand in het ziekenhuis overlijdt. En monsieur Lotito heeft een bizarre maag: hij kan ijzer eten.
«
»
17:45 De dikke data show
Wat is ervoor nodig om professioneel gamer, oftewel E-sporter, te worden? Is het echt wel zo leuk? Quinty spreekt E-sporters en mag mee met FC Twente naar de halve finale van de eDivisie.
«
»
18:05 Teenage Boss
De zusjes van Yasmine hebben het op de eerste dag van haar Teenage Boss maand al gezien: dit kan slecht aflopen. Met zoveel geld op haar bankrekening ontpopt Yasmine zich tot een egoïstische shopaholic. Haar zusjes krijgen niets.
«
»
18:35 Welkom in de jaren 60
De beroemde zanger Ramses Shaffy vertelt Dorine over kunst in 'zijn' jaren 60. Liesbeth List komt hem vergezellen en samen zingen ze hun oude liedjes. Met o.a. de pindakaasvloer, Floris en Sindala, de modepolitie en Aktie Tomaat.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Kinderen van Mavungu
Kenny mag met een groot geweer schieten. Maticha krijgt haar lang verwachte pangiritueel. Yoseva krijgt haar telefoon terug, maar zal haar gedrag moeten veranderen, anders mag ze niet naar de stad.
«
»
19:45 Down The Road
Het grote moment is daar: de groep vertrekt richting Thailand. Na een lange en vermoeiende reis is het tijd voor de eerste Thaise indrukken. In een boeddhistische tempel brandt iedereen een kaarsje voor een behouden reis.
«
»
20:40 Ik vertrek: Even weg
Mark en Margot zijn tien jaar geleden vertrokken naar Slowakije om een naaktcamping te beginnen. Tijd om stil te staan bij de vraag of dit nog wel hun droom is, hebben ze nooit gehad.
«
»
21:40 Toren C
Absurdistische komische televisieserie. waarin Margôt Ros en Maike Meijer in de huid kruipen van zo'n veertig verschillende karakters die het bedrijvencomplex Toren C bevolken, een kantoorhel van acht verdiepingen.
«
»
22:10 NOS De Avondetappe
Live talkshow vanaf een locatie langs het parcours van de Tour de France. Aan tafel praten analisten en andere gasten na over de etappe en andere gebeurtenissen in de koers. Ook zijn er vaste rubrieken.
«
»
23:05 Love and Hate Crime
In Mississippi wordt Mercedes Williamson vermoord door haar vriendje Josh, een bendelid. Nadat Josh tot levenslang veroordeeld is, komt de waarheid achter zijn relatie met Mercedes aan het licht.
«
»
00:00 Tina
Een onthullende kijk op het leven en de carrière van muziekicoon Tina Turner. Verschillende aspecten worden belicht: haar onverwachte vroege roem, haar persoonlijke en professionele worstelingen en haar terugkeer als fenomeen in de jaren tachtig.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers