TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 All New Traffic Cops
Agenten houden een bestuurder aan in verband met een vermeende dronkenschap, en de ademtest geeft aan dat hij meer dan drie keer over de limiet zit en er worden twee messen in zijn auto gevonden. Elders patrouilleert Scott in Peak District-dorpen.
«
»
15:50 All New Traffic Cops
PC Naylor reageert wanneer een man met een gewelddadig verleden wordt verdacht van autodiefstal.
«
»
16:45 Police Interceptors: Pursuit and Capture
Agenten van Nottinghamshire zien een auto roekeloos rijden, de politie van West Yorkshire ziet een Japanse sportwagen rijden alsof hij op een racebaan staat en een huiselijk incident in Kent is verkeerd afgelopen en de politie achtervolgt hem.
«
»
17:45 De Familie Backeljau
Door de vergeetachtigheid van Blacky ligt er een stapel onbetaalde facturen op Cois te wachten. De deurwaarder heeft weinig begrip voor de situatie en dreigt dat hij de hele inboedel naar buiten zal halen. Gelukkig is hulpagent Sabrina inventief.
«
»
18:15 De Familie Backeljau
Op vrijdag de dertiende gaan skiën op borstels is om problemen vragen. De Moesjnamoeri-Visjna Hoeniw-Mahal-Prahati weet er alles van. Zijn aanhangers hadden ook beter een andere dag uitgekozen om bij de familie Backeljau aan te bellen.
«
»
18:50 De Familie Backeljau
Cois moet uit de krant vernemen dat de familie Backeljau binnenkort te zien zal zijn in een reclamespotje voor Franse kaas. Franky volgt een avondcursus Frans en er wordt vol verwachting uitgekeken naar het bezoek van een Franse student Nederlands.
«
»
19:20 De Familie Backeljau
Buurman Marcel haalt de kranten als 'duivenmelker van het jaar'. Hij doet nogal scherpe uitspraken in de pers over de Backeljau's en dat pikken zij niet. Zeker niet van een onnozele buurman die zijn prijsvliegers drogeert met amfetamines.
«
»
19:55 De Familie Backeljau
Eddy van café De Vuile Hoek doet het goed als zanger. En wat een cafézoon kan, kan Franky Backeljau ongetwijfeld beter, zeker met Cois als manager en Frituur Het Half Kieken als sponsor. De bomma levert muziek aan en Lionel schrijft Franky's teksten.
«
»
20:35 The Spy Who Loved Me
De geheime diensten van Engeland en Rusland worden gealarmeerd wanneer twee kernonderzeeërs gekaapt worden door superschurk Stromberg. Aan James Bond de taak om hem tegen te houden.
«
»
22:55 Story of the Songs
Een blik op drie nummers die Bon Jovi hielpen een van de best verkopende bands te worden.
«
»
23:55 MythBusters
De mogelijkheid om de wegversperringen van de politie te verslaan; de kracht van een waterfontein in Vegas en zijn schijnbare vermogen om een dronken oude vent op een opblaasbare zwemband te laten zweven.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers