TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 Jesse Stone: Thin Ice
Jesse Stone en kapitein Healy worden neergeschoten wanneer ze in Boston op eigen houtje op onderzoek uit gaan. Ondertussen leidt een cryptische brief vanuit Paradise de moeder van een ontvoerd kind naar Stone.
«
»
09:30 Jesse Stone: No Remorse
Nadat hij door de gemeenteraad is geschorst, begint agent Jesse Stone voor een vriend een reeks moorden in Boston te onderzoeken, waardoor Rose en "Suitcase" in hun eentje een reeks misdaden in Paradise moeten oplossen.
«
»
11:00 Deadly Kin
Spannende waargebeurde misdaadverhalen over families die uit elkaar vallen. Wanneer familiebanden breken, kunnen er angstaanjagende krachten loskomen waarbij liefde verandert in haat.
«
»
11:55 Deadly Kin
Spannende waargebeurde misdaadverhalen over families die uit elkaar vallen. Wanneer familiebanden breken, kunnen er angstaanjagende krachten loskomen waarbij liefde verandert in haat.
«
»
12:50 Cold Case Files
Wanneer de dertienjarige Jennifer Bastian in augustus 1986 wordt ontvoerd en vermoord, raken de inwoners van Tacoma in paniek. Dit is namelijk het tweede jonge meisje dat in vijf maanden wordt vermoord.
«
»
13:40 Cold Case Files: The Rifkin Murders
«
»
14:35 Cold Case Files: The Rifkin Murders
«
»
15:15 Cold Case Files: The Rifkin Murders
«
»
16:10 World's Most Evil Killers
Richard Ramirez, geboren in El Paso, Texas, op 29 februari 1960, was een Amerikaanse seriemoordenaar die gedurende twee jaar meer dan 25 slachtoffers verkrachtte en martelde en er meer dan een dozijn vermoordde, de meesten in hun eigen huis.
«
»
17:00 World's Most Evil Killers
In een pittoresk dorpje in Cambridgeshire vermoordt Ian Huntley twee tienjarige schoolmeisjes. Het is een schokkende zaak die de koers van het Britse politiewerk verandert.
«
»
17:55 The Killer in My Family
De familieleden van meedogenloze moordenaars vertellen hun verhaal, waarbij ze onthullen hoe de misdaden van hun verwanten hun families hebben beïnvloed en of er achteraf gezien tekenen waren van hun moorddadige bedoelingen.
«
»
18:45 The Killer in My Family
In 1998 gaf Bachan Kaur Athwal opdracht om haar schoondochter te wurgen in het kader van 'eerwraak'. De familie van het slachtoffer onthult welke impact de moord op hen heeft gehad.
«
»
19:35 The Killer in My Family
De dochter van Phillip Fraser vertelt over de moordenaar die in 1997 zijn ex-vrouw vermoordde, voordat hij een andere ex-partner doodstak terwijl hij voorwaardelijk vrij was.
«
»
20:30 Jesse Stone: Innocents Lost
Een voormalig LAPD-officier en herstellende alcoholist onderzoeken de verdachte dood van een jonge vriend, terwijl de lokale politie afrekent met de arrogante nieuwe politiechef.
«
»
22:00 Jesse Stone: Benefit of the Doubt
Wanneer een schokkende dubbele moord het rustige stadje Paradise op zijn grondvesten doet schudden, wordt de gepensioneerde alcoholische agent Jesse Stone op verzoek van het stadsbestuur weer in actie gedwongen.
«
»
23:35 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Ieder jaar worden er voor vele miljoenen aan steigerdelen van Nederlandse bouwplaatsen gestolen. Kees volgt een groep steigerbouwers die hier genoeg van heeft. Zij raken een stel dieven en witwassers op het spoor en het komt tot een confrontatie.
«
»
00:25 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Thomas werd slachtoffer van sextortion. Een mooie dame op internet die hem voor de webcam vroeg uit de kleren te gaan, bleek een afperser. Alles zou op social media worden gepost als hij niet snel zou betalen. Kees spoort de afperser op in Ivoorkust.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers