TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Midsomer Murders
Een slachtoffer wordt net als Gulliver in het modeldorp vastgepind en vastgebonden aangetroffen.
«
»
03:35 The Watch
Terwijl de mensen binnenblijven uit angst voor de draak, moet de stadswacht een belangrijke overval plegen op het gevaarlijkste instituut van de stad, het mysterieuze Moordenaarsgilde.
«
»
04:20 DCI Banks
Wanneer het lichaam van een drugsdealer wordt gevonden in het bos van Sian Hudson, voelt DCI Banks zich geroepen dit te onderzoeken en wordt hij meegesleurd in de duistere wereld van de georganiseerde misdaad.
«
»
05:10 DCI Banks
In het bos wordt het slachtoffer van een aanval gevonden. Het team onderzoekt of de aanval verband houdt met de dood van een meisje dat onlangs zelfmoord heeft gepleegd.
«
»
06:00 Ghosts
Door een persoonlijk kerstgeschenk van Alison begint Pat aan zijn eigen identiteit te twijfelen. De geesten willen Alison verrassen met een kerstcadeau, en eerste kerstdag verloopt voor Mike en Alison anders dan gepland.
«
»
06:30 Death in Paradise
Het team onderzoekt een preppersgemeenschap nadat een van de preppers in een afgesloten bunker is vergiftigd. Ondertussen heeft Neville een avontuurlijke date met Sophie, die op het punt staat het eiland te verlaten.
«
»
07:25 Death in Paradise
Wanneer een makelaar tijdens de onderhandse verkoop van een paradijslijk stukje strand wordt vermoord, stelt het team een onderzoek in. Ze ontdekken dat de kopers het slachtoffer waren van oplichting.
«
»
08:15 Death in Paradise
Wanneer de vader van Naomi's beste vriendin tijdens een bruiloft op Sint-Barnabas wordt vermoord, schiet het team haar te hulp. Marlon probeert zich voor te bereiden op zijn brigadiersexamen, maar hij is helaas snel afgeleid.
«
»
09:10 Call the Midwife
Lucille moet naar St. Cuthbert komen waar ze helpt bij een bevalling in een lift. Crane geeft een vaccin aan nieuwe studenten en Trixie, Zuster Frances en Valerie organiseren een modeshow voor de gemeenschap.
«
»
10:00 Call the Midwife
Zuster Julienne biedt de hulp van het Nonnatus House aan om deel te nemen aan een training voor dokters om hun verloskundig diploma te halen. Dr. Turner en zuster Julienne hopen dat de raad zo wordt herinnerd aan hoe belangrijk het Nonnatus House is.
«
»
10:55 Grantchester
Will wordt beschuldigd van doodslag door roekeloos rijgedrag. Geordie kan niet geloven dat Will schuldig is en doet er alles aan om hem vrij te pleiten.
«
»
11:45 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de moord op een dinergast bij het Chettam Park House. Een inbreker die de bijnaam `the Creeper' heeft gekregen, terroriseert de omgeving, en de detectives vermoeden dat hij ook hier actief is geweest.
«
»
12:35 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de moord op een dinergast bij het Chettam Park House. Een inbreker die de bijnaam `the Creeper' heeft gekregen, terroriseert de omgeving, en de detectives vermoeden dat hij ook hier actief is geweest.
«
»
13:20 Midsomer Murders
Een slaapwandelende lerares begint te geloven dat ze de keel van mannen doorsnijdt in haar slaap. Bij het onderzoek komen Barnaby en Jones jaloerse rivalen, genadeloze sociale klimmers en een huis vol geheimen tegen.
«
»
14:05 Midsomer Murders
Een slaapwandelende lerares begint te geloven dat ze de keel van mannen doorsnijdt in haar slaap. Bij het onderzoek komen Barnaby en Jones jaloerse rivalen, genadeloze sociale klimmers en een huis vol geheimen tegen.
«
»
15:05 New Tricks
Na 30 jaar wordt het lichaam van een politieagent gevonden onder de kelder van een huis. Dit jaagt Gerry de stuipen op het lijf, omdat de beschuldigingen van corruptie in het politiekorps ook met hem van doen hebben.
«
»
16:05 Ghosts
De familie van Pat komt langs om hem te herdenken. Pat smeekt Alison om een boodschap aan hen door te geven vanuit het graf, maar Alison is op dat moment net in gesprek met de nieuwe aannemer.
«
»
16:40 Ghosts
Het geluk lacht Mike en Alison toe als er een tv-producent langskomt die op zoek is naar een oud huis voor de opnames van een kostuumdrama. Maar om betaald te krijgen moet Alison er wel voor zorgen dat de shoot probleemloos verloopt.
«
»
17:15 Dial M for Middlesbrough
Door autopech zijn Terry en Gemma zijn genoodzaakt te schuilen bij een sinister caravanpark.
«
»
19:00 Father Brown
Father Brown zoekt degene die tijdens een festival voor misdaadauteurs een romanschrijver aanviel.
«
»
20:00 The Castaways
Erin raakt verder verstrikt in een gevaarlijk complot dat ze niet begrijpt en brengt zichzelf in gevaar in de hoop dichter bij de verblijfplaats van haar zus te komen.
«
»
21:00 Blackshore
Voor DI Fia Lucey beginnen het verleden en het heden zich langzaam te versmelten.
«
»
22:05 Blue Lights
Een oorlog tussen loyalistische bendes zet de eenheid onder grote druk. Annie neemt een beslissing.
«
»
23:15 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Twee popzangers worden geëlektrocuteerd tijdens een optreden in een tv-show. Peregrines onpartijdigheid wordt op de proef gesteld wanneer een oud vriendje wordt genoemd als hoofdverdachte.
«
»
00:15 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
De oplossing van de zaak lijkt gezocht te moeten worden in het verleden van Violetta.
«
»
01:00 Scott & Bailey
Janet is woest op Rachel omdat ze haar en collega Kevin in de slaapkamer heeft aangetroffen. Dit betekent het definitieve einde van het huwelijk tussen Rachel en Sean. Ondertussen proberen de detectives ook nog de moord op een oude man op te lossen.
«
»
01:50 Scott & Bailey
Helen Bartlett ontvoert hoofdinspecteur Gill Murray. Zij wil wraak voor alle verhalen die in de pers over haar verschenen zijn. Een toevallige voorbijganger ziet wat er gebeurt en waarschuwt de politie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers