TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Foodies & The City
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
03:10 Foodies & The City
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
03:40 Pasta & Risotto
Peppe maakt een bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi maakt ontbijtrisotto met haver.
«
»
03:55 A la carte
Johan Segers is een groot liefhebber van lamsvlees. Vandaar dat een gerecht met lamsvlees niet kon ontbreken. Met veel plezier maakt hij een lamsstoofpotje klaar voor Philip, die een lamsstoverij wil maken zonder alcohol.
«
»
04:15 Beach Barbecue
Hoewel de weergoden Dagny Ros vandaag niet echt gunstig gezind zijn, wordt het toch een zomers eetfestijn op het strand. Met haar lamskroon, gegrilde zalm en banaan met chocolade brengt Dagny haar gasten helemaal in zomerse sferen.
«
»
04:35 Peppe's Sicilië
Siculiana is niet groot, maar herbergt wel ongelooflijk veel mooie plekjes. Gaby, de eigenares van een agriturismo in Siculiana, neemt Peppe mee naar haar moestuin, waar jonge Sicilianen het veld bewerken. De oogst van de dag: een krat tuinbonen.
«
»
04:55 Hidden Gems
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
05:40 De Zomerkeuken
Chef Peppe Giacomazza denkt bij zomer aan het Zuiden en vooral aan Italië. Daarom steekt hij zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje. Hij maakt ook panzerotti fritti, leuke pasteitjes die ideaal zijn als aperohapje.
«
»
06:05 Guillaume's Paris
Guillaume verkent het dertiende en veertiende arrondissement en bezoekt de wijk Montparnasse.
«
»
06:25 De Gastentafel
Peter Goossens bereidt verschillende gerechtjes die je enkel af hoeft te werken op het moment dat de gasten binnen zijn. De rest van de avond is het ook voor de gastvrouw- of heer alleen nog maar genieten.
«
»
07:15 Het Weekmenu
Johan Segers maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt croque met wijting en garnaal, gehaktbrood met wortelstoemp, boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus en navarin van lam met lentegroenten.
«
»
08:00 Toasted on wheels!
Dagny en Dominique serveren geitenkaas met rabarber op de Grote Markt van Mechelen.
«
»
08:25 Bal National Zomereditie
Wim maakt de klassieker onder de aperitiefhapjes, bitterballen. Als slagerszoon maakt hij bitterballen zoals een slager dat doet, met sappig draadjesvlees en een roux van bouillon. Hij serveert het met een pickle mayonaise en spiced rum cocktail.
«
»
09:00 Tot op de Graat
Johan Segers werkt met een echte designvis uit de Noordzee: de makreel. Deze pijlsnelle zeerover leeft in grote scholen en ziet eruit als een echte brok energie. Johan heeft twee verrassende, maar toegankelijke recepten uitgewerkt.
«
»
09:25 Hidden Gems
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts één tafel.
«
»
10:20 Foodies & The City
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
11:00 Open Vuur
Dominique en Tom hebben een nieuwe chef meegevraagd voor het derde seizoen van Open Vuur. Niemand minder dan de Gentse chef Sam D'huyvetter vergezelt de boys deze week voor een portie rock 'n roll op de barbecue.
«
»
11:55 Sarah's Sweet Table
Vandaag tovert Sarah een echte klassieker op haar Sweet Table: de bananentaart. Maar wel eentje met een baktwist door Bretoens zanddeeg en een karamelmousse.
«
»
12:20 De Zomertafel
Dagny Ros en Peppe maken zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere blini's met gerookte zalm, gevulde kipfiletrolletjes, pastasalade, een focaccia op de BBQ en een salade van calamares.
«
»
12:55 Karola's Kitchen
Helemaal Belgische kost. Helemaal veggie. Absoluut comfy en vooral: echt goed. Dat is wat Karolien vandaag maakt: balletjes in tomatensaus. Ze gebruikt vegan gehakt en veel pompoen en paprika. Die roostert ze en verwerkt ze ook in zacht-zoete hummus.
«
»
13:35 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt bereidt kip citroen, aubergine tomaat en een gevuld brood met Parmaham op de barbecue.
«
»
14:00 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden staat vroeg op voor de lokale garnalen in Evans Head. Om daarna naar Blue Fattoria te gaan om John's gras-gevoerde wagyu-boerderij in actie te zien. Het is een prachtige plek.
«
»
14:30 Hidden Gems
Het verhaal van Michelin Cotton Candy, dat slechts twee keer per maand verkocht wordt.
«
»
15:20 Foodies & The City
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
16:00 Open Vuur
Dominique en Tom hebben een nieuwe chef meegevraagd voor het derde seizoen van Open Vuur. Niemand minder dan de Gentse chef Sam D'huyvetter vergezelt de boys deze week voor een portie rock 'n roll op de barbecue.
«
»
16:50 Sarah's Sweet Table
Vandaag tovert Sarah een echte klassieker op haar Sweet Table: de bananentaart. Maar wel eentje met een baktwist door Bretoens zanddeeg en een karamelmousse.
«
»
17:25 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
17:55 Sportfood
Michael en Stephanie maken een avondmaal en een ontbijt geschikt voor een loopwedstrijddag.
«
»
18:25 Ainsley Eats The Streets
In Turkije brengt Ainsley een bezoek aan Istanboel waar hij oude en intrigerende gerechten uitprobeert, zoals geroosterde schapenkop en lamsvlees met vijgen. Vervolgens geeft hij zijn eigen draai aan een klassiek lokaal gerecht.
«
»
19:20 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
20:15 BBQ Vanavond?!
BBQ-meester Bart Desmidt rolt zijn mouwen op en maakt heerlijke gerechte klaar. Hij bereidt zalmforel met aardappeltjes, gegrilde komkommer met ansjovis en opgerolde worst met groentjes en burrata.
«
»
20:40 Hidden Gems
Ko Kae erfde een eeuwenoud recept voor geroosterd varkensvlees van zijn voorouders en Ko Tin leerde het geheim van oude kruidenmengsels. Samen streven ze om het geroosterde varkensvlees tot een van de beste Zuid-Thaise gerechten te maken.
«
»
21:30 Vietnjam, met Quyên
Quyên laat culinair Vietnam zien. Ze reist van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon. Onderweg worden plaatselijke specialiteiten en ingrediënten besproken waarmee Quyên aan de slag gaat.
«
»
21:55 De Zomerkeuken
Vandaag speelt Dominique Cowboy en Mexicaantje, want hij legt een stuk Tomahawk op de grill dat hij combineert met een salsa. En hij maakt ook een aperitief, zo gaat dat natuurlijk op zijn zomerse feestjes.
«
»
22:35 Veldvers
Witloof wordt wel eens het witte goud van bij ons genoemd. En dat vindt chef Nicolas Decloedt echt niet overdreven. Hij maakt van witloof uit volle grond verrassende cannelloni en serveert het met een pittige looksaus en zelfgemaakte crackers.
«
»
23:00 Open Vuur
Dominique en Tom hebben een nieuwe chef meegevraagd voor het derde seizoen van Open Vuur. Niemand minder dan de Gentse chef Sam D'huyvetter vergezelt de boys deze week voor een portie rock 'n roll op de barbecue.
«
»
23:55 Sarah's Sweet Table
Vandaag tovert Sarah een echte klassieker op haar Sweet Table: de bananentaart. Maar wel eentje met een baktwist door Bretoens zanddeeg en een karamelmousse.
«
»
00:25 Beach Barbecue
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist. Op het menu staan gegrilde oesters, een gerookte zalm, een Caraïbische Kip Jerk en een overheerlijke Baba als dessert.
«
»
00:50 Hidden Gems
Ko Kae erfde een eeuwenoud recept voor geroosterd varkensvlees van zijn voorouders en Ko Tin leerde het geheim van oude kruidenmengsels. Samen streven ze om het geroosterde varkensvlees tot een van de beste Zuid-Thaise gerechten te maken.
«
»
01:40 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers