TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:10 De markt
Duidingsprogramma over de economische actualiteit van de afgelopen week.
«
»
16:35 Great American Railroad Journeys
Michael Portillo reist van de voormalige goudzoekersnederzetting Talkeetna verder naar de spectaculaire Hurricane Gulch-brug. In het Denali Nationaal Park ontdekt Michael hoe fotografen de pracht van het landschap honderden jaren geleden vastlegden.
«
»
17:35 Sporza: UEFA EURO 2024
Engeland neemt het op tegen Slowakije in de achtste finale van het Europees kampioenschap 2024. Engeland won vijf van de zes vorige wedstrijden tegen Slowakije. De enige uitzondering was een 0-0 gelijkspel in de groepsfase van EURO 2016.
«
»
20:00 Petra: Secrets of the Ancient Builders
In het hart van de Jordaanse woestijn ligt de eeuwenoude stad Petra, die vol mysteries zit. Experts onderzoeken hoe dit architectonische hoogstandje meer dan tweeduizend jaar geleden bereikt werd.
«
»
20:55 Africa rising with Afua Hirsch
In Kenia, een staat die amper een eeuw geleden werd opgericht, onderzoekt Afua hoe de Britten een geÔdealiseerd stereotype creŽerden terwijl ze een meedogenloos rijk uitbouwden.
«
»
21:45 The Handmaid's Tale
Luke en June werken als een team om Hannah te redden en zoeken hulp bij Lawrence en Nick. Serena en Fred begroeten onverwachte bezoekers van Gilead.
«
»
22:40 The Handmaid's Tale
June maakt bezwaar tegen Fred's pleidooiovereenkomst en worstelt om zijn hangende vrijheid te accepteren. Ze put uit al haar middelen en relaties en zet alles op het spel om haar eigen soort gerechtigheid te verzekeren.
«
»
23:35 De popcast
Stijn Van de Voorde laat in deze podcast samen met Otto-Jan Ham, Kirsten Lemaire, Thibault Christiaensen en Lennert Coorevits zijn licht schijnen over het popnieuws van de afgelopen week.
«
»
00:35 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers