TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:05 Slisse & Cesar
De postbode moet in het bejaardentehuis een animatiedag organiseren en rekent op de medewerking van Slisse en Cesar. Slisse gaat akkoord, op voorwaarde dat Melanie niets te weten komt.
«
»
16:40 SOS Piet
Een tweetal jaar geleden heeft Andy een zeer lekker vispotje gegeten in Spanje: zarzuela. De man heeft het gerecht zelf al enkele keren proberen bereiden, maar zijn scampi zijn taai en zijn groente en vis vergaan helemaal in de saus.
«
»
17:15 SOS Piet
De stierenkloten van veearts Jacques voelen na het bakken aan als rubber en zijn bovendien erg klein geworden. Het krimpen kunnen we spijtig genoeg niet tegengaan, maar een ander probleem is dat het gerecht naar bloem smaakt, aldus Piet.
«
»
17:45 SOS Piet
Gerda zou graag hertenragout maken op een zo natuurlijk mogelijke manier. Nu verdoezelt ze immers de lekkere, nobele smaak van het vlees door te veel extra ingrediënten. Leila wil hen graag een kaasquiche serveren, maar die is verre van perfect.
«
»
18:20 SOS Piet
Luc heeft ooit in Tenerife een krokant gebakken inktvis gegeten met een saus van eigen inkt. Thuis heeft hij al enkele keren geprobeerd om het gerecht zelf op tafel te toveren, maar hij krijgt de vissen maar niet krokant en op smaak.
«
»
18:55 SOS Piet
Viviane wil gebakken hazenbil, maar die is te droog en taai. In de billetjes van een haas zitten gigantisch veel spieren, dus het is een kunst om ervoor te zorgen dat het vlees niet taai wordt. Dat betekent braiseren.
«
»
19:30 De Rodenburgs
Claire krijgt een nieuwe kans om zich te bewijzen als model, maar ze heeft duidelijk andere dingen aan haar hoofd. Ze heeft het nog steeds moeilijk met de relatie tussen Freya en Simon en haalt alles uit de kast om hen uit elkaar te drijven.
«
»
20:25 De Rodenburgs
Iedereen is ontdaan van de ontdekking van Lise's lichaam. Hanne komt vooral onder vuur te liggen, omdat ze psychologe is. Ze is zelf ook erg aangeslagen door het hele gebeuren en zoekt steun bij Stijn.
«
»
21:25 De Rodenburgs
Simon is te laat op de begrafenis van zijn eigen moeder, want hij heeft de nacht doorgebracht met Claire. Beiden komen samen aan in de kerk en dat gaat niet onopgemerkt voorbij.
«
»
22:20 De Rodenburgs
Terwijl de voorbereidingen voor Claires feest beginnen, hebben Claire en Maaike alweer ruzie. Simon gaat helemaal op in de plannen voor zijn groep, maar Freya vermoedt dat hij drugs gebruikt.
«
»
23:15 Slisse & Cesar
Cesar vreest voor zijn leven omdat hij de kroongetuige is van een bankoverval. Hij wil onderduiken.
«
»
23:45 All Saints
Na de dood van haar vader gaat Terri weer aan het werk. Mitch en Jared werken aan een patiënt met een zeldzame vorm van dementie. Rose krijgt weeën en bevalt van een meisje, voordat ze met spoed naar de operatiekamer wordt gebracht met een bloeding.
«
»
00:35 All Saints
Een hittegolf scheurt door Sydney en het personeel en de patiënten van All Saints voelen het. Terri verpleegt een brandwondenslachtoffer dat ervoor heeft gekozen zich niet te laten behandelen en Ben en Scott zitten vast tijdens een dodelijke brand.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers