TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM lifeVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVnjam!BBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 HAPERITIEF COMPILATIE
Een terugblik op de Pink Bellini van varkensspiesjes met sesam en zoete aardappel, en de Bitter Americano met een hapje van coquilles en salsa van pistache. Ten slotte is er aandacht voor de Apple Fizz met een tempura van tijgergarnalen en rellish.
«
»
03:50 Karola's Kitchen
Ovenschotels kunnen de buik én het hart verwarmen. Dat die laagjes belangrijk zijn, weet ook Karolien. De basis wordt een puree van aardappel en bloemkool. Daarop bouwt ze een groentenlaag met zalm. Afsluiten doet ze met een broccolihapje.
«
»
04:15 Pasta & Risotto
Jan Tournier maakt risotto met duif en Dagny Ros maakt driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
04:30 Loïc: Zot van Koken
Loïc serveert lamsschenkel in Marsalasaus op de barbecue, met een bereiding van tomaten als condiment. Een gepoft aardappeltje erbij en je weet dat je gaat scoren! Een beetje geduld is wel een vereiste, maar meer dan de moeite waard.
«
»
04:40 Ware Delicatessen
Chef Bart Desmidt gaat aan de slag met ingrediënten die als een ware delicatesse worden beschouwd. Met deze ingrediënten maakt hij bijzondere gerechten iedereen zou kunnen maken in beperkte tijd. Deze keer maakt hij gebruik van kreeft.
«
»
05:05 Vlaamse Klassiekers
Lynn laat zich vandaag verrassen door de steak tartaar van chef Vadim, hét signatuurgerecht bij Monroe in Antwerpen. Daarna vertoeft ze aan 't zeetje voor de verse garnaalkroketten of 'Noordzeeklompjes' van chef Stijn in De Kruidenmolen.
«
»
05:50 Foodies & The City
De meiden starten hun dag in het Venetië van het Noorden met een ritje per koets. Lynn scoort heerlijke chocola, Tess en Maud duurzame koffie. Daarna wagen ze zich nog aan een miniworkshop glasblazen. Brugge op z'n leukst.
«
»
06:20 Guillaume's Paris
Guillaume Brahimi verkent een aantal bistro's in het vijfde en zesde arrondissement.
«
»
06:45 Sarah's Sweet Table
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
07:00 Sarah's Sweet Table
Sarah staat bekend om haar klassiekers met een twist. Vandaag neemt ze de millefeuille grondig onder handen. Het worden laagjes peperkoek met mascarpone en gebakken appel tussen. En ook de beroemde mellowcakes steekt ze in een nieuw jasje.
«
»
07:35 A la carte
Marjan komt uit een vissersfamilie en bij haar grootouders stond er steevast vis op het menu. Een bereiding die haar is bijgebleven, is ingelegde vis in zure gelatine, zoals roggevleugel, hondshaai of pladijs. Aan Johan de taak om het na te maken.
«
»
08:00 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe kinderen op een leuke manier al die broodnodige vitamientjes kan binnenlepelen. Samen met haar kinderen maakt ze een heerlijke groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
08:00 Ellemieke's KIDchen
«
»
08:25 Loïc: Zot van Koken
Loïc serveert lamsschenkel in Marsalasaus op de barbecue, met een bereiding van tomaten als condiment. Een gepoft aardappeltje erbij en je weet dat je gaat scoren! Een beetje geduld is wel een vereiste, maar meer dan de moeite waard.
«
»
08:25 Loïc: Zot van Koken
«
»
08:45 Foodies & The City
Turnhout: hoofdstad van de Kempen en de speelkaartenstad van Vlaanderen én vandaag ook de culinaire speeltuin van onze Foodies Lynn, Tess en Maud. Op het menu? Kaviaar, bier én een fietstochtje!
«
»
08:45 Foodies & The City
«
»
09:20 Sarah's Sweet Table
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
09:20 Sarah's Sweet Table
«
»
09:45 Bal National Zomereditie
Wim Ballieu bereidt smaakvolle lamsballetjes gevuld met asperges en met een vleugje kardemom.
«
»
09:45 Bal National Zomereditie
«
»
10:20 Veldvers
Rauw, gekookt, in sapjes en zelfs in desserts. De beste groentechef van België Nicolas Decloedt is grote fan van de rode biet, net omdat die zo multifunctioneel is. Vandaag poft hij hem en maakt hij er zalige yoghurtcrème bij en gemarineerde tempeh.
«
»
10:20 Veldvers
«
»
10:45 De Zomertafel
Jan Buytaert en Johan Segers maken samen allerlei zomerse gerechten. Op het menu staat onder andere varkensspiering met gegrilde ananas, een stoofpotje met makreel, papillot van kabeljauw en een salade met doperwtjes en croutons.
«
»
10:45 De Zomertafel
«
»
11:10 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw staat vandaag paraat om het weekmenu smaak te geven met een vleesgerecht. Hij kiest voor gebakken hoevekip met een warme salade van witlof, aardappel en een picklessaus.
«
»
11:10 Snel, Makkelijk & Lekker
«
»
11:40 Loïc: Zot van Koken
Loïc serveert lamsschenkel in Marsalasaus op de barbecue, met een bereiding van tomaten als condiment. Een gepoft aardappeltje erbij en je weet dat je gaat scoren! Een beetje geduld is wel een vereiste, maar meer dan de moeite waard.
«
»
11:40 Loïc: Zot van Koken
«
»
12:00 De Wereldkeuken
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
12:00 De Wereldkeuken
«
»
12:45 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitlof. De chef komt er alles te weten over dit edele product. Daarna maakt hij een bladerdeegbroodje met witlof.
«
»
12:45 Over (h)eerlijke groenten
«
»
13:40 Foodies & The City
De meiden starten hun dag in het Venetië van het Noorden met een ritje per koets. Lynn scoort heerlijke chocola, Tess en Maud duurzame koffie. Daarna wagen ze zich nog aan een miniworkshop glasblazen. Brugge op z'n leukst.
«
»
13:40 Foodies & The City
«
»
13:40 Foodies & The City
«
»
14:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw belooft vandaag een veggie gerecht op tafel te toveren. Hij maakt gnocchi met spinazie-kaassaus en okkernoot klaar. Ook de belofte Snel, Makkelijk & Lekker te koken, maakt hij daarmee waar.
«
»
14:15 Snel, Makkelijk & Lekker
«
»
14:45 Peppe's Toscane
Peppe trekt naar San Casciano Val di Pesa, een dorpje enkele kilometers onder Firenze. Daar vindt hij de beste pecorinokaas (schapenkaas) van de regio. Het brein achter de pecorino luistert naar de naam Toni Ballarin.
«
»
14:45 Peppe's Toscane
«
»
15:10 Loïc: Zot van Koken
Loïc serveert lamsschenkel in Marsalasaus op de barbecue, met een bereiding van tomaten als condiment. Een gepoft aardappeltje erbij en je weet dat je gaat scoren! Een beetje geduld is wel een vereiste, maar meer dan de moeite waard.
«
»
15:10 Loïc: Zot van Koken
«
»
15:30 Streetfood
Spicy taco's, loaded fries, bakjes vol Oosterse goodies: dat is streetfood. Vandaag start streetfoodie Lynn in haar Hometown Amsterdam en gaat ze bij de hippe Market 33 heerlijk food from the streets ontdekken en ook zelf klaarmaken.
«
»
15:30 Streetfood
«
»
16:20 Vlaamse Klassiekers
Lynn laat zich vandaag verrassen door de steak tartaar van chef Vadim, hét signatuurgerecht bij Monroe in Antwerpen. Daarna vertoeft ze aan 't zeetje voor de verse garnaalkroketten of 'Noordzeeklompjes' van chef Stijn in De Kruidenmolen.
«
»
16:20 Vlaamse Klassiekers
«
»
17:10 Loïc: Zot van Koken
Loïc maakt yakisoba met een royale hoeveelheid groenten op de teppanyaki. Luikse siroop en asperges voegen een verrassende Belgische toets toe aan dit Japanse noedelgerecht.
«
»
17:10 Loïc: Zot van Koken
«
»
17:30 Lekker Messy
«
»
17:30 Lekker Messy
«
»
17:55 De Smaaktoerist
In het Hageland zijn heerlijke streekproducten te vinden. Dat weet ook Smaaktoerist Jeroen. Denk maar aan de pensen van Vangramberen en de pikante saus van Hilko. De perfecte ingrediënten voor streetfood. En: nog lekkerder met bier uit Bierbeek.
«
»
17:55 De Smaaktoerist
«
»
18:30 Karola's Kitchen
Ovenschotels kunnen de buik én het hart verwarmen. Dat die laagjes belangrijk zijn, weet ook Karolien. De basis wordt een puree van aardappel en bloemkool. Daarop bouwt ze een groentenlaag met zalm. Afsluiten doet ze met een broccolihapje.
«
»
18:30 Karola's Kitchen
«
»
19:05 Apero - Dining
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Andy maakt een eigen variant op de Bloody Mary en Jeroen lepelt kruidige tonijntartaar op toastjes.
«
»
19:05 Apero - Dining
«
»
19:40 Streetfood
«
»
19:40 Streetfood
Een Mengelmoes aan streetfood keukens, dat belooft Minglemush in Den Haag. Straatvoedsel fan Lynn neemt er een kijkje achter de schermen bij enkele kraampjes en gaat ook zelf aan de slag in haar eigen streetfoodkraam.
«
»
19:40 Streetfood
«
»
20:30 Loïc: Zot van Koken
«
»
20:30 Loïc: Zot van Koken
Loïc maakt yakisoba met een royale hoeveelheid groenten op de teppanyaki. Luikse siroop en asperges voegen een verrassende Belgische toets toe aan dit Japanse noedelgerecht.
«
»
20:40 Lekker Messy
«
»
20:40 Lekker Messy
«
»
21:05 Foodies & The City
«
»
21:05 Foodies & The City
De meiden starten hun dag in het Venetië van het Noorden met een ritje per koets. Lynn scoort heerlijke chocola, Tess en Maud duurzame koffie. Daarna wagen ze zich nog aan een miniworkshop glasblazen. Brugge op z'n leukst.
«
»
21:45 Sarah's Sweet Table
«
»
21:45 Sarah's Sweet Table
Het is altijd gezellig om je gasten te verrassen met heerlijk homemade gebak. Sarah pakt vandaag uit met een chocolade-pistachetaartje en verse speculaas met verschillende toppings. Wedden dat er geen kruimel meer overblijft?
«
»
22:10 A la carte
«
»
22:10 A la carte
Marjan komt uit een vissersfamilie en bij haar grootouders stond er steevast vis op het menu. Een bereiding die haar is bijgebleven, is ingelegde vis in zure gelatine, zoals roggevleugel, hondshaai of pladijs. Aan Johan de taak om het na te maken.
«
»
23:00 Lekker Messy
«
»
23:00 Lekker Messy
«
»
23:25 Loïc: Zot van Koken
«
»
23:25 Loïc: Zot van Koken
Loïc maakt yakisoba met een royale hoeveelheid groenten op de teppanyaki. Luikse siroop en asperges voegen een verrassende Belgische toets toe aan dit Japanse noedelgerecht.
«
»
23:45 De Smaaktoerist
«
»
23:45 De Smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in Gent. Hij proeft van de pikante mosterd van Tierenteyn, steekt zijn neus in de geurige kruidentuin van Geert en zet zijn tanden in de blauwe kaas van het Hinkelspel.
«
»
00:20 Guillaume's Paris
«
»
00:20 Guillaume's Paris
Guillaume verkent het dertiende en veertiende arrondissement en bezoekt de wijk Montparnasse.
«
»
00:50 Vlaamse Klassiekers
«
»
00:50 Vlaamse Klassiekers
Lynn laat zich vandaag verrassen door de steak tartaar van chef Vadim, hét signatuurgerecht bij Monroe in Antwerpen. Daarna vertoeft ze aan 't zeetje voor de verse garnaalkroketten of 'Noordzeeklompjes' van chef Stijn in De Kruidenmolen.
«
»
01:40 Vlaamse Klassiekers
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Pierre en Lili zoeken een schuilplaats voor een lading handgranaten. Wanneer Hans onverwacht verschijnt, vreest Stavros het ergste. Dankzij Riks jenever worden de gemoederen bedaard en weet Lili tijdig de handgranaten te verstoppen. Het verbroederingsfeestje is volop aan de gang wanneer Rik plots oog in oog komt te staan met de feestvierders.

'Lili en Marleen', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers