
TVgids - njam!
Andere zender »
02:00 | Het Weekmenu |
Johan Segers bereidt een ovenschotel met vis, prei en puree, gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus, burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus en een boerenomelet met restjes.
«
»
02:40 | Foodies & The City |
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
03:15 | Foodies & The City |
Diest, een onontdekte parel, maar met het zoetste straatje, een wijnbar slash kapperszaak én geweldige handtassenwinkel. Kortom, dé place to be voor Lynn, Tess en Maud. Met alle opgedane culinaire inspiratie, gaan ze later ook zelf aan de slag.
«
»
03:45 | Open Vuur |
Tom is al vroeg uit de veren om deeg te kneden, want hij serveert straks drunken cinnamon rolls als 4-uurtje. Sam kiest voor een Oosterse touch met gelakte Peking Duck en Dominique houdt de meatlovers gelukkig met entrecote en mergpijpen.
«
»
04:35 | Pasta & Risotto |
Dagny ros maakt spaghetti met bloemkool en geroosterde pancetta en Jan maakt risotto met gamba's.
«
»
04:50 | Beach Barbecue |
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist. Op het menu staan gegrilde oesters, een gerookte zalm, een Caraïbische Kip Jerk en een overheerlijke Baba als dessert.
«
»
05:10 | Veldvers |
Rauw, gekookt, in sapjes en zelfs in desserts. De beste groentechef van België Nicolas Decloedt is grote fan van de rode biet, net omdat die zo multifunctioneel is. Vandaag poft hij hem en maakt hij er zalige yoghurtcrème bij en gemarineerde tempeh.
«
»
05:25 | Peppe's Toscane |
De hype van het moment in Italië is het biokweken. Ook Carlo Agliardi is met zijn boerderij in San Miniato op die kar gesprongen en nodigt Peppe uit voor een wandeling op het veld. Met zijn oogst maakt hij de typische Toscaanse soep ribollita.
«
»
05:45 | Op de Rooster |
Axel Daeseleire mag dit keer samen met Johan Segers varken aan het spit bereiden, samen met de rest van het varken, zoals spek, oren, poten en natuurlijk aangepaste sausen en salades.
«
»
06:15 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt risotto met duif en Dagny Ros maakt driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
06:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
07:20 | Het Weekmenu |
Johan Segers bereidt een ovenschotel met vis, prei en puree, gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus, burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus en een boerenomelet met restjes.
«
»
08:00 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken een spannende Red Alert, Orange Crush en Bloempotbrood.
«
»
08:25 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
10:00 | Tot op de Graat |
Deze keer staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong. Johan laat ons zien hoe je deze prachtige vis fileert en verklapt ons het geheim van een traditioneel recept: tong gepocheerd in witte wijnsaus.
«
»
10:20 | Foodies & The City |
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
11:00 | Open Vuur |
De laatste dag van de barbecue-vijfdaagse sluiten de chefs af in schoonheid met plateau fruits de mer geheel in Open Vuur stijl. Op één been kan je uiteraard niet staan, dus staat er ook nog Adana kebab en kip op blik op het menu.
«
»
11:50 | Guillaume's Paris |
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
12:15 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
12:45 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
14:20 | Open Vuur |
Vandaag maken Nick en Kevin het zich gemakkelijk met een 'curanto', een culinair avontuur uit Zuid-Amerika. Het gerecht wordt een hele dag langzaam gegaard onder de grond. Ondertussen genieten de mannen van een reeks Waaslandse drankspecialiteiten.
«
»
15:05 | The Art of Making Cocktails |
Vandaag maakt Manuel Wouters een Hanky Panky, een Pompadour en een Seelbach Cocktail.
«
»
15:20 | Foodies & The City |
De meiden bezoeken dé fancy badstad van België: Knokke. Ze leren er strandbloemen maken, proeven de lekkerste garnaalkroketten ooit en ontdekken ook een Knoks biertje. Inspiratie genoeg voor een gezellige avond.
«
»
16:00 | Open Vuur |
De laatste dag van de barbecue-vijfdaagse sluiten de chefs af in schoonheid met plateau fruits de mer geheel in Open Vuur stijl. Op één been kan je uiteraard niet staan, dus staat er ook nog Adana kebab en kip op blik op het menu.
«
»
16:50 | Guillaume's Paris |
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
17:20 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
17:45 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt bereidt gegrilde makreel met kropsla, varkensribbetjes met boontjes en frambozen en courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
18:05 | Ainsley Eats The Streets |
In Amman, Jordanië, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
18:55 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten. Hij ontdekt een prachtige voorraadkast met lokale ingrediënten, waaronder geroosterd speenvarken dat langzaam wordt gekookt in een broodoven.
«
»
19:45 | DIY |
Er wordt chutney, bolognaisesaus, opgelegde citroen en limonade gemaakt.
«
»
20:10 | Op de Rooster |
Op zijn barbecue bereidt chef Johan Segers samen met Tom Waes onder andere kalfsniertjes, kalfslever, kalfshersenen, kalfsmergpijpjes en kalfsonglet.
«
»
20:40 | Peppe's Sicilië |
Peppe gaat op pad in het groen, langs de zee en over de bergen op zoek naar wilde asperges.
«
»
21:05 | Panklaar |
Jan Buytaert laat zien hoe een lichte hartige Bretoense pannenkoek bereidt moet worden.
«
»
21:15 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken een spannende Red Alert, Orange Crush en Bloempotbrood.
«
»
21:40 | Peppe's Sicilië |
Op Siculiana is iedere zaak een familiezaak. Peppe brengt alle families samen in zijn keuken.
«
»
22:00 | Guillaume's Paris |
Guillaume proeft het beste brood in Parijs en bezoekt Opera Garnier, een spectaculaire muziekzaal.
«
»
22:30 | Guillaume's Paris |
Guillaume Brahimi bezoekt een chocoladefabriek in het elfde en twaalfde arrondissement van Parijs.
«
»
23:00 | Open Vuur |
De laatste dag van de barbecue-vijfdaagse sluiten de chefs af in schoonheid met plateau fruits de mer geheel in Open Vuur stijl. Op één been kan je uiteraard niet staan, dus staat er ook nog Adana kebab en kip op blik op het menu.
«
»
23:50 | Foodies & The City |
Een boottochtje, een glaasje Kombucha, een kraakverse croissant met sterallures én een workshop keramiek draaien. Dat heeft Gent vandaag in de aanbieding voor de Nederlandse foodies Lynn, Tess en Maud.
«
»
00:25 | Beach Barbecue |
Vandaag stookt chef Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand. Ze verwent haar gasten met varkenskoteletten, gevulde aardappelen, en een gegrilde zalm met algensalade. Als dessert: een gesmolten Camenbert.
«
»
00:50 | Hidden Gems |
Oom Tue is een doorgewinterde chef-kok die eigenaar is van een klein streetfood-restaurant in Petchaburi dat 's nachts echt tot leven komt. Hij verwerkt diverse culinaire vaardigheden uit het hele land.
«
»
01:40 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»