TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 De Warmste Week kick-off
Het centrale thema dit jaar is 'Kunnen zijn wie je bent'.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
16:30 De Warmste Week kick-off
Het centrale thema dit jaar is 'Kunnen zijn wie je bent'.
«
»
19:10 Vranckx
Reportage.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Extreme lands
Heidi trekt naar de Verenigde Arabische Emiraten waar zich de Rub al Khali bevindt, één van de grootste zandwoestijnen ter wereld. De droogte is hier de grootste uitdaging.
«
»
20:55 Treasures of the World
Er zijn weinig plekken op aarde met een even grote invloed op de wereldgeschiedenis als Gibraltar. Bettany verkent het ondergrondse geheim van de 'Stay behind cave'.
«
»
21:45 Borderline
Op de grens tussen Servië en Kroatië, een regio waar de Joegoslavische burgeroorlog nog steeds nazindert, ligt een klein stukje niemandsland aan de oever van de statige Donau.
«
»
22:40 Van Verlies kun je niet betalen
De groentezaak van Adrie en Francien Trimpe in de oude binnenstad van Vlissingen bestaat al 65 jaar. Ze zijn beiden zeer slecht ter been, maar Adrie werkt nog altijd 14 tot 16 uur per dag.
«
»
23:45 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers