TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 De Warmste Week kick-off
Het centrale thema dit jaar is 'Kunnen zijn wie je bent'.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
16:30 De Warmste Week kick-off
Het centrale thema dit jaar is 'Kunnen zijn wie je bent'.
«
»
19:10 Vranckx
Reportage.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Extreme lands
Heidi trekt naar de Verenigde Arabische Emiraten waar zich de Rub al Khali bevindt, één van de grootste zandwoestijnen ter wereld. De droogte is hier de grootste uitdaging.
«
»
20:55 Treasures of the World
Er zijn weinig plekken op aarde met een even grote invloed op de wereldgeschiedenis als Gibraltar. Bettany verkent het ondergrondse geheim van de 'Stay behind cave'.
«
»
21:45 Borderline
Op de grens tussen Servië en Kroatië, een regio waar de Joegoslavische burgeroorlog nog steeds nazindert, ligt een klein stukje niemandsland aan de oever van de statige Donau.
«
»
22:40 Van Verlies kun je niet betalen
De groentezaak van Adrie en Francien Trimpe in de oude binnenstad van Vlissingen bestaat al 65 jaar. Ze zijn beiden zeer slecht ter been, maar Adrie werkt nog altijd 14 tot 16 uur per dag.
«
»
23:45 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers