TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:51 Nieuwsuur
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:58 Andries
Annemarie van Heijningen is moeder, columniste en schrijfster. Haar laatste boek is nogal ernstig. Ze vindt dat wij te weinig nadenken over de dood en daarna.
«
»
07:27 Metterdaad
Reportage.
«
»
07:59 Petrus in het land
Magazine.
«
»
08:26 De Verwondering
De eerste keer dat Annette voet op Zuid-Afrikaanse bodem zet, voelt ze zich meteen thuis. Haar tweede naam Nobuntu, die ze ook in Zuid-Afrika ontving, betekent 'moeder van de menselijkheid'.
«
»
08:57 Ik mis je
Documentaire.
«
»
09:20 Zie je zondag!
Marleen heeft een gesprek met Wout, die door zijn drukke baan als treinmachinist het geloof een beetje uit het oog verloor. Toen zijn vader overleed, kwam hij weer in contact met de gemeente Parkstad.
«
»
09:45 Geloofsgesprek
Magazine.
«
»
09:59 Eucharistieviering
Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de H. Bonifatiuskerk, Rijswijk. Celebrant: Pastoor Wim Bakker.
«
»
11:36 Kerkdienst
Kerkdienst rond een speciaal thema of rond de feestdagen.
«
»
12:01 Nederland Zingt Dichtbij
Muziekmagazine.
«
»
12:27 Metterdaad
Dorina bedelt om geld, zodat ze melk voor de kleinste kan kopen. Dorina is een Roma-vrouw, voor wie in Albanië weinig perspectief is. Degene die zich wel om haar bekommert, is Blerta.
«
»
12:40 Andries
Praatprogramma.
«
»
13:05 Wilde Ganzen
Informatief programma.
«
»
13:11 Fryslân DOK
Een nieuwe kijk op diverse zaken van grote diversiteit. Van geschiedenis tot literatuur en van sport tot architectuur.
«
»
13:37 Brainwash Talks
Magazine.
«
»
13:54 Adriaan van Dis, een wanhopig optimist
Regisseur Coen Verbraak bezoekt samen met Adriaan van Dis enkele plekken die een belangrijke rol speelden in Van Dis' leven. Van Dis praat ook met o.a. Geert Mak en uitgever Tilly Hermans.
«
»
14:52 Andere tijden
Nadat de Nederlandse koninklijke familie er kwam skiën, veranderde het Oostenrijkse bergdorpje Lech van een simpel gehucht met koeien in een skioord voor de happy few.
«
»
15:23 De Boeddhistische Blik: Het geluid van een kind dat nee zegt
Van alle moeilijke taken die je als mens met jezelf confronteren, is het ouderschap misschien wel de ingewikkeldste. Iedereen wil het graag goed doen en juist daarom gaat het vaak verkeerd.
«
»
16:27 De Nieuwe Buur
Elena Rodriguez reisde van Colombia naar het eiland São Miguel in de Azoren-archipel. Ze kwam daar om iemand te helpen, maar is niet meer weggegaan. Ze woont op een vervallen zeilboot.
«
»
16:55 Socutera
Brooke Hospital for Animals streeft naar een structurele verbetering van het welzijn van werkpaarden en ezels in landen als Egypte, India en Pakistan.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:09 Jacobine op 2
In het Huis van Gijn in Dordrecht ontvangt Jacobine Geel oud-politicus en schrijver Jan Terlouw en zangeres Edsilia Rombley. Jan Terlouw schreef een actueel kerstverhaal.
«
»
17:45 De reis van de Indiërs
Magazine.
«
»
18:22 Podium Witteman
Cappella Amsterdam voert speciaal voor cabartier Jan Beuving Wandrers Nachtlied uit van Alphons Diepenbrock. Zelf treedt Jan met pianist Tom Dicke op met een lied uit zijn show Restante.
«
»
19:31 Tijl en de Negende van Beethoven
Tijl Beckand gaat op zoek naar de verhalen achter de voor hem allergrootste componist aller tijden: Ludwig van Beethoven. Tijl zet zijn eerste schreden op het pad van dirigeren.
«
»
20:20 De tranen van Tito
Documentaire.
«
»
21:06 Metropolis
Hoe staat het in de wereld met afgedankte coronahuisdieren? De hondenopvang van Martin in Peru puilt met 320 honden uit. Geregeld probeert hij de kleintjes te slijten op de markt.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Actualiteitenmagazine.
«
»
22:09 Argos Medialogica
Actualiteitenmagazine.
«
»
22:55 North Sea Jazz Downtown 2021
Jazz.
«
»
00:04 Volle zalen
Cultuurmagazine.
«
»
00:49 Jacobine op 2
Praatprogramma.
«
»
01:20 Naches
Willi Samsom woont samen met Mirjam in Drachten. Hij staat bekend als handelaar in vlaggen, maar is het soort koopman dat alles kan verkopen. Ook als amateurbokser staat hij zijn mannetje.
«
»
01:32 Nieuwsuur
Actualiteitenmagazine.
«
»
02:03 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
02:31 Buitenhof
Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.
«
»
03:26 Nieuwsuur
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers