TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
08:05 Dr. Phil
Amanda nam contact op met Dr. Phil nadat uit een DNA-onderzoek bleek dat ze een andere biologische vader had dan ze dacht. En dat niet alleen: ze had ook ineens drie nieuwe zussen!
«
»
08:50 Dr. Phil
Dr. Phil duikt dieper in rechtszaken waarbij criminelen milde straffen kregen voor zware misdrijven.
«
»
09:35 Spoorloos Nederland
Realityreeks.
«
»
10:35 A Family for the Holidays
Hallie en Lucas zijn tot over hun oren verliefd en staan op het punt te trouwen. Hun plannen voor een huwelijk op een tropische locatie vallen door familiegeschillen echter in het water.
«
»
12:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
13:00 A Glenbrooke Christmas
Jessica komt uit een steenrijke familie, maar wil nu weleens gewaardeerd worden om wie ze zélf is. Ze gaat lesgeven in het stadje Glenbrooke, waar alleen de schooldirecteur haar achtergrond kent.
«
»
14:30 Four Christmases
Kate en Brad vluchten elke kerst naar een exotisch oord. Wanneer hun plannen dit jaar in duigen vallen door het slechte weer zit er niets anders op dan toch de obligate familiebezoekjes af te leggen.
«
»
16:00 Secrets of Diana's Last Royal Christmas: 1991
December 1991 werd Diana's laatste kerst als de vrouw van de toekomstige koning. Ongoocheld door de koninklijke mystiek en haar onverenigbaarheden met prins Charles stond het huwelijk op de helling.
«
»
17:05 The Bake Off UK
Culinair magazine.
«
»
18:15 Love, Fall & Order
Claire Hart is een bedrijfsjurist in Manhattan gespecialiseerd in vastgoedkwesties. Ze keert terug naar huis om te helpen met het jaarlijkse herfstfeest van haar vader op de pompoenboerderij.
«
»
19:55 Snowed in for Christmas
Een sneeuwstorm doet de plannen van au pair Kaley om naar huis te gaan voor de feestdagen ontsporen, dus is ze vastbesloten om de meisjes waar ze op past wat bij te leren over de magie van Kerstmis.
«
»
21:35 Her Magical Christmas
Marie was gek op Kerstmis, totdat er op een vervelende manier een einde aan haar relatie kwam.
«
»
23:15 The Bake Off UK
Culinair magazine.
«
»
00:25 Spoorloos Nederland
Realityreeks.
«
»
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Het leven van Alison Whitford stort helemaal in wanneer haar man Dominick om het leven komt bij een verkeersongeluk. Gaandeweg wordt het echter duidelijk dat Dominick werd vermoord en dat hij heel wat verborgen hield voor Alison.

'Rule Of 3', film uit 2019 met oa. Kelly Rutherford, om 23.00 uur op VTM 3.

Dossiers