TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Swiss Army Man
De hopeloze Hank is gestrand in de wildernis, waar hij een mysterieus lijk aantreft. Hij komt al gauw tot het besef dat de dode man de sleutel kan zijn tot overleven.
«
»
14:50 My Wife and Kids
Vanessa koopt voor Jr. een spelletje. Hij is meteen volledig in de ban van het spel en speelt het als een bezetene.
«
»
15:20 My Wife and Kids
Michael voelt zich tekortgedaan omdat Jay constant studeert voor haar examen psychologie. Hij probeert haar wat af te leiden, maar dat draait slecht uit voor Jay.
«
»
15:50 Highway Cops
Een dashcam registreert een zwaar ongeval waarbij een auto over de kop gaat. Een bestuurder blaast twee keer positief op één dag, maar ziet het gevaar er niet van in.
«
»
16:20 Highway Cops
Als het van de wegpolitie afhangt geraak je niet al te ver met een volle tank benzine waarvoor je niet betaald hebt.
«
»
16:50 How I Met Your Mother
Marshall en Lily sluiten een geheim pact: zodra ze Barneys dubbelganger tegen het lijf lopen, gaan ze voor een baby. Ondertussen krijgt Robin eindelijk haar droomjob aangeboden.
«
»
17:20 How I Met Your Mother
Sitcom.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
Sitcom.
«
»
18:20 How I Met Your Mother
Marshall en Lily proberen uit te zoeken hoe ze een baby met het geslacht van hun voorkeur kunnen krijgen. Ondertussen krijgt Robin te kampen met een irritante collega.
«
»
18:50 Kleine jongen: Het echte leven van André Hazes
Met nooit eerder vertoond beeldmateriaal uit het privéarchief van de familie Hazes en intieme reportages wordt er dieper ingegaan op André's talent, leven en kwetsbare ziel.
«
»
19:50 Foute vrienden
Realityreeks.
«
»
20:30 The Magnificent Seven
Een Mexicaans dorp wordt geterroriseerd door een bende bandieten onder leiding van schurk Calvera. De inwoners huren zeven Amerikaanse revolverhelden in om hen te beschermen.
«
»
22:55 Vossenstreken
Anelka, de hond van Stan, graaft tijdens een boswandeling een bot op. Uit verder onderzoek blijkt dat het bot afkomstig is van een mens die al 600 jaar dood is.
«
»
00:00 Highway Cops
Realityreeks.
«
»
00:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

De voormalige CIA-agent Frank Moses leidt een eenzaam en saai leven na zijn pensionering. Het enige dat hem plezier oplevert, is het periodieke telefoongesprek met Sarah, die de contactpersoon is voor zijn overheidspensioen. Sarahs leven is ook niet bepaald spannend, totdat op een dag een team huurmoordenaars opduikt dat Frank wil vermoorden. Nu zijn identiteit bekend is en het leven van de vrouw om wie hij geeft in gevaar is, roept Frank zijn oude team weer bij elkaar in een ultieme poging te overleven.

'RED', film uit 2010 met oa. Helen Mirren en Bruce Willis, om 22.00 uur op VTM.

Dossiers