TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
10:55 Night Watch
Magazine.
«
»
11:40 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:30 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
13:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
14:25 Man with a Plan
Adam en zijn vrouw ontdekken dat hun oudste dochter liegt over waar ze was.
«
»
14:50 Man with a Plan
Adam en zijn vrouw denken na over een vierde kind.
«
»
15:15 Man with a Plan
Komische serie.
«
»
15:40 Man with a Plan
Komische serie.
«
»
16:10 Man with a Plan
Adam en Andi gaan in staking zolang de kinderen hun klusjes niet willen doen.
«
»
16:35 Man with a Plan
Adam verdenkt Kates vriend Tyler van het roken van wiet en hij besluit hem ermee te confronteren.
«
»
17:00 Man with a Plan
Adam gaat op zoek naar een nieuwe projectmanager. Het valt Andi echter op dat hij enkel mannen op gesprek laat komen en dat is niet naar haar zin.
«
»
17:30 Man with a Plan
Adam en Andi doen er alles aan om opnieuw op een goed blaadje te staan bij hun buren nadat ze niet zijn komen opdagen op hun eetfestijn.
«
»
17:55 Man with a Plan
Adam en Andi hebben het financieel moeilijk. Om alle rekeningen te kunnen betalen, moeten ze allebei iets opgeven.
«
»
18:25 Man with a Plan
Adam neemt zijn kinderen mee naar het werk, maar dat blijft niet zonder gevolgen: ze hebben hun luizen doorgegeven aan Adams grootste klant. Ondertussen voelt Andi zich een slechte moeder.
«
»
18:55 America's Top Dog
Spelshow.
«
»
19:55 Men of Honor
Carl Brashear wil koste wat het kost de eerste zwarte man zijn die het tot duiker schopt. Maar hij wordt op alle mogelijke manieren tegengewerkt door zijn collega's en oversten.
«
»
22:30 Wrath of the Titans
Tien jaar nadat hij de monsterlijke Kraken versloeg, probeert Perseus met zijn zoon een rustig bestaan op te bouwen. Ondertussen barst er een grote strijd los tussen de goden en de Titanen.
«
»
00:20 Elementary
Holmes en Watson onderzoeken de dood van een man die er een geheime tweede carrière op nahield. Watson krijgt een tegenslag te verwerken in haar adoptieprocedure.
«
»
01:10 Elementary
Het wordt een race tegen de klok voor Holmes en Watson wanneer Bell het slachtoffer wordt van een bioterroristische aanslag op het politiebureau.
«
»
01:55 Elementary
In een tuin wordt een lijk zonder hoofd gevonden. Holmes en Watson gaan op zoek naar de moordenaar die mogelijks banden heeft met occulte groepen.
«
»
02:35 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers