TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Tattoo Fixers
Realityreeks.
«
»
08:05 Private Eyes
Shade en Angie onderzoeken de zaak van een vermiste violist. De vader van Shade gedraagt zich vreemd.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:50 Coroner
Na een gruwelijke ontdekking op een body farm, ontrafelen Jenny en Donovan de tragische geheimen van een klein stadje. Jenny probeert haar problemen de baas te blijven zonder therapie.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Coroner
Dramaserie.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 Bull
Dramaserie.
«
»
13:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Bull
Een vrouw die erom bekendstaat al eens agressief uit de hoek te komen, staat terecht voor de moord op haar man. Ze kan zich de misdaad echter niet herinneren omdat ze op dat moment dronken was.
«
»
14:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:20 New Amsterdam (2018)
Sharpe biedt haar hulp aan aan een onwillige Mina, terwijl Max voor een moeilijke beslissing staat wat betreft Luna. Reynolds behandelt een jonge harttransplantatiepatiënt met vreemde symptomen.
«
»
16:10 New Amsterdam (2018)
Reynolds krijgt een verrassend aanbod. Max speurt het ziekenhuis af nadat hij zijn trouwring is kwijtgeraakt. Iggy overweegt om zijn leven compleet om te gooien. Bloom krijgt nieuws over Leyla.
«
»
17:05 Criminal Minds
Het team wordt ingeschakeld om een bende meedogenloze bankovervallers in te rekenen die al verschillende banken in Washington hebben beroofd.
«
»
18:00 Criminal Minds
Het team zit de Face Cards nog steeds op de hielen. Ze ontdekken dat die een grote kraak aan het voorbereiden zijn.
«
»
18:55 Criminal Minds
Misdaadserie.
«
»
19:45 Criminal Minds
Het BAU-team wordt naar Zuid-Californië geroepen waar in San Diego en Los Angeles twee mensen werden vermoord en beide slachtoffers kwamen op dezelfde manier om het leven.
«
»
20:35 Coroner
Een ongeïdentificeerd dodelijk slachtoffer dwingt Jenny en Clark om samen te werken in de wereld van narcotica en therapie. Liam trekt eropuit met een onverwachte metgezel.
«
»
21:35 Coroner
Dramaserie.
«
»
22:35 Bull
Bull staat voor de schijnbaar onmogelijke taak om zijn jonge cliënt Andrew Zbyszek te verdedigen. De jongeman bekende immers al schuld.
«
»
23:35 Bull
Bull staat in voor de verdediging van Eric Crawford, een oude vriend van de universiteit die beschuldigd wordt van nalatigheid nadat zijn jongste kind zijn oudste om het leven bracht met een wapen.
«
»
00:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers