TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:35 The Big Bang Theory
Komische serie.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Sing
Koala Buster Moon is de eigenaar van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren.
«
»
16:35 9-1-1: Lone Star
Hoewel Owen na zijn operatie verplicht werd om zich te focussen op zijn herstel, raakt hij toch betrokken bij de zoektocht naar een seriebrandstichter.
«
»
17:35 9-1-1: Lone Star
Dramaserie.
«
»
18:30 Daddy's Home Two
Dusty en Brad hebben hun geschillen aan de kant geschoven en hebben een goede regeling getroffen in verband met het co-ouderschap. Alles gaat vlot, tot hun vaders op bezoek komen.
«
»
20:30 Gods of Egypt
Wanneer de geliefde van de jonge dief Bek wordt ontvoerd, roept hij de hulp in van de machtige god Horus. Samen gaan ze de strijd aan met de meedogenloze Set, die Egypte in chaos heeft gestort.
«
»
22:50 The Fix
Maya en Matthew houden een huiszoeking in het huis van Sevvy in de hoop dat ze genoeg bewijzen vinden om hem te kunnen arresteren. Ezra probeert ondertussen het imago van zijn cliënt op te poetsen.
«
»
23:50 Emergence
De zoektocht naar Piper gaat onverminderd voort. Jo en Brooks volgen een aanwijzing terwijl Ed Mia probeert te helpen bij het versturen van een boodschap naar Piper.
«
»
00:45 The Orville
Komische serie.
«
»
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In 1956 zet de nieuwe Sojvetleider Nikita Chroesjtsjov een punt achter het Stalin-tijdperk. Hij wil de Sovjet-Unie opnieuw openstellen aan de wereld en brengt zelfs een bezoek aan de Verenigde Staten. De relatie tussen hem en president Kennedy verzuurt echter en de situatie tussen de twee wereldmachten escaleert. Een kernoorlog lijkt niet veraf te zijn. Op 26 juni 1963 spreekt Kennedy in Berlijn zijn beroemde woorden 'Ich bin ein Berliner' uit.

'Apocalypse: Guerre des Mondes', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers