TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:35 The Big Bang Theory
Komische serie.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Sing
Koala Buster Moon is de eigenaar van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren.
«
»
16:35 9-1-1: Lone Star
Hoewel Owen na zijn operatie verplicht werd om zich te focussen op zijn herstel, raakt hij toch betrokken bij de zoektocht naar een seriebrandstichter.
«
»
17:35 9-1-1: Lone Star
Dramaserie.
«
»
18:30 Daddy's Home Two
Dusty en Brad hebben hun geschillen aan de kant geschoven en hebben een goede regeling getroffen in verband met het co-ouderschap. Alles gaat vlot, tot hun vaders op bezoek komen.
«
»
20:30 Gods of Egypt
Wanneer de geliefde van de jonge dief Bek wordt ontvoerd, roept hij de hulp in van de machtige god Horus. Samen gaan ze de strijd aan met de meedogenloze Set, die Egypte in chaos heeft gestort.
«
»
22:50 The Fix
Maya en Matthew houden een huiszoeking in het huis van Sevvy in de hoop dat ze genoeg bewijzen vinden om hem te kunnen arresteren. Ezra probeert ondertussen het imago van zijn clint op te poetsen.
«
»
23:50 Emergence
De zoektocht naar Piper gaat onverminderd voort. Jo en Brooks volgen een aanwijzing terwijl Ed Mia probeert te helpen bij het versturen van een boodschap naar Piper.
«
»
00:45 The Orville
Komische serie.
«
»
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op En.

Dossiers