TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Nieuw leven
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Slim Afvallen
Realityreeks.
«
»
13:25 Marrying Millions
Realityreeks.
«
»
14:20 Love It or List It - Australia
Reality-show.
«
»
15:25 Wooninspiraties
Een team gaat op pad om inspiratie op te doen over alles wat met wonen en leven te maken heeft. Ze trekken heel het land door om de laatste trends en tips op het gebied van wonen te achterhalen.
«
»
15:55 Blind getrouwd: Australië
Nadat het experiment twee maanden geleden op z'n einde liep, ziet iedereen elkaar terug bij een reünie-etentje. En daar komt naar goede gewoonte weer heel wat drama bij te pas.
«
»
17:20 Blind getrouwd: Australië
De deelnemers blikken samen met de experts terug op het experiment. Welke lessen hebben ze geleerd en welke geheimen komen alsnog aan de oppervlakte?
«
»
18:55 Pech Onderweg
Wegenwachter Peter wordt opgeroepen door een verstrooide man die per ongeluk diesel tankt in zijn benzinewagen. Zijn zoon Collin rijdt bij toeval voorbij en stopt meteen om zijn vader te assisteren.
«
»
20:00 WK Darts 2022
Darts.
«
»
00:10 Ambulance
Realityreeks.
«
»
01:30 Embarrassing Bodies: Changing Sex
Dokter Christian Jessen ontmoet twee vrouwen die allebei een geslachtsoperatie ondergingen, zij het dan met verschillende motivaties. Hun verhaal en de gevolgen van deze ingrijpende operatie.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers