Tomas, Sofie en Sam doen 'Music for Life'

donderdag 2 december 2010

De bewoners van het Glazen Huis in Antwerpen zijn dit jaar Tomas Soete, Sofie Lemaire en Sam De Bruyn. Binnen drie weken gaan ze voor de vijfde editie van 'Music For Life' n week lang in het Huis verblijven. De jaarlijkse bewustmakingsactie van Studio Brussel zet zich dit jaar in voor de weeskinderen in zuidelijk Afrika, die hun ouders verloren hebben aan de gevolgen van aids.

De drie bewoners van het Huis gaan een week lang niets eten dan alleen maar fruitsapjes. In het hartje van Antwerpen willen ze met deze boodschap de mensen sensibiliseren voor de problematiek van de weeskinderen van aidsouders.


'Zotste radiobelevenissen ooit'
Tomas Soete vind 'Music for Life' de 'zotste radiobelevenis ooit'. 'Het is een gigantisch verzoekprogramma. Wil je 50 euro bieden is het goed, maar als je 5 euro biedt is het ook heel goed'.

Sam De Bruyn, die voor de tweede keer in het Huis' zal verblijven, wil zich goed voorbereiden dit jaar door enkele dagen voor de start van de actie veel te slapen. Sofie Lemaire en Tomas De Soete vinden daarentegen weinig belang in het voorbereiden van hun aankomst in het 'Glazen Huis'.

'Prachtige locatie'
Sofie Lemaire, die in Antwerpen woont, vindt dat het Glazen Huis dit jaar een leuke locatie heeft. 'Het is hartje Antwerpen. Iedereen die in die week ergens in het stadscentrum verschijnt, zal in contact komen met 'Music for Life'. Het is een prachtige locatie', aldus Lemaire.

Alle verdere informatie over 'Music for Life' vind je op de website http://www.stubru.be/.


Lees ook:
Milow maakt 'Music For Life'-lied 2010

DOSSIER: Music For Life 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers