Zes nieuwe deelnemers 'Expeditie Robinson' bekend gemaakt

woensdag 14 augustus 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Op Utrecht Centraal zijn woensdag zes nieuwe deelnemers bekendgemaakt voor het 20e seizoen van 'Expeditie Robinson'.

Yvette Broch (ex prof handbalster), Hugo Kennis (televisiekok), Rijk Hofman (YouTuber, MTV presentator) en radiopersoonlijkheden Fien Vermeulen, Eva Koreman en Eva Cleven werden op spectaculaire wijze onthuld aan het publiek. Twintig fans van het programma werden via social kanalen opgeroepen om via een proef op Utrecht Centraal de zes deelnemers te onthullen. 'Expeditie Robinson' is vanaf 1 september iedere zondag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.


Eerder werd al bekend dat Frank van der Lende (radio DJ), Dionne Slagter (OnneDi, YouTuber), Jaap van Deurzen (RTL Nieuws verslaggever), Anita Heilker (zangeres, ex-Dolly Dot), Rob Geus (presentator), Mariana Verkerk (catwalk coach/model agent), Kelvin Boerma (Kalvijn, Youtuber) en Shary-An Nivillac (zangeres) dit seizoen meedoen aan 'Expeditie Robinson'. Wie overleeft alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en gaat er vandoor met de winst? RTL maakt komende weken de overige deelnemers bekend.

LEES OOK: Eerste deelnemers 'Expeditie Robinson' bekend - VIDEO
LEES OOK: Rob Geus, Mariana Verkerk, Kalvijn en Shary-An Nivillac in 'Expeditie Robinson'

'Expeditie Robinson', geproduceerd door Zodiak Nederland, is vanaf 1 september zestien zondagen om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en wordt gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels. Na 'Expeditie Robinson' praat presentator Luuk Ikink traditiegetrouw live na in 'Eilandpraat' om 21.30 uur op RTL 5. Hij ontvangt de afvallers, (oud)deelnemers, toont exclusieve fragmenten en blikt terug op 20 jaar 'Expeditie Robinson'.


Lees ook:
Eerste deelnemers 'Expeditie Robinson' bekend - VIDEO
Rob Geus, Mariana Verkerk, Kalvijn en Shary-An Nivillac in 'Expeditie Robinson'

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Al tien jaar lang is Mia een trouwe en hardwerkende manager van een kerstmutsenwinkel in een kleine stad. Maar dit seizoen heeft haar baas een teleurstellende mededeling voor haar. De positie die ze begeerde gaat naar zijn zoon Nick, die vanuit New York komt om het familiebedrijf over te nemen. Mia is ontevreden met het vooruitzicht de zoon te moeten opleiden, maar ontdekt al snel dat Nick een charismatische charmeur is en wordt verliefd op hem. Nick heeft aanvankelijk zijn twijfels over het feit dat hij zijn leven in de grote stad achter zich heeft gelaten, maar hij en Mia beseffen langzaam dat zij het kerstwonder zijn waar ze elk op gewacht hebben.

'Hats Off to Christmas!', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers