'Unikitty' vanaf 21 mei op Cartoon Network

zondag 20 mei 2018
Foto: © Media Tornado/Cartoon Network 2018

TV-zender Cartoon Network presenteert 'Unikitty', de gloednieuwe serie over het geliefde karakter uit The LEGOŽ Movie, geproduceerd door de prestigieuze Warner Bros. Animation studio.

In haar eigen, gloednieuwe serie, neemt Unikitty je met haar vrienden mee naar een kleurrijk koninkrijk gevuld met avonturen, glitters, blije gedachten en dansfeestjes. Duik samen met Unikitty in de grootste avonturen, vanaf 21 mei iedere doordeweekse dag om 16.15 uur op Cartoon Network.

Unikitty heeft het erg druk als koningin van haar wonderlijke koninkrijk. Met zoveel mogelijk positiviteit probeert ze het iedereen naar de zin te maken en alle negativiteit buiten haar koninkrijk te houden. Dat is geen makkelijke taak, maar Unikitty zet al haar creativiteit en energie in om het voor elkaar te krijgen. Ondanks haar onuitputtelijke optimisme heeft ook Unikitty een grens en die grens wil niemand met opzet overschrijden! Als iemand haar kleine broertje en beste vriend Puppycorn verdrietig maakt, dan komt de explosieve aard van Unikitty tevoorschijn.

Naast Puppycorn wonen ook Dr. Fox, de professor aan huis, en haar betrouwbare bodyguard Hawkodile in het kasteel van Unikitty. Samen met deze vrienden zorgt Unikitty ervoor dat iedere dag de vrolijkste en meest creatieve dag ooit is. En dit spat van het scherm!

Kijk vanaf 21 mei iedere doordeweekse dag om 16.15 uur naar 'Unikitty' voor je dagelijkse bom positiviteit en glitters, alleen op Cartoon Network.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers