538 dj's Coen en Sander presenteren tv-uitzending 20ste editie 'De Vrienden Van Amstel LIVE!'

zaterdag 20 januari 2018
Foto: © Radio 538 / 2015

Wat ooit begon in een muziekcafé aan het Thorbeckeplein in Amsterdam is uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van Nederland.

Met maar liefst 14 uitverkochte shows, extra veel artiesten en een speciale première avond wordt de 20ste editie dit jaar extra groots gevierd. Nick en Simon presenteren het geheel en zetten de grootste Amstelkroeg van Nederland in de Rotterdamse Ahoy compleet op zijn kop. De registratie van 'De Vrienden Van Amstel LIVE!' is op donderdag 1 februari te zien bij RTL 4 en RTL 5. De presentatie hiervan is in handen van Radio 538 dj's Coen en Sander.

Line-up
De artiesten die dit jaar op de bühne staan zijn onder anderen Kensington, BLØF, Nielson, DI-RECT, Mr. Probz en Typhoon. Paul de Leeuw, Lil’ Kleine, André Hazes, Rondé en rapper Kraantje Pappie nemen voor het eerst deel aan de populaire concertreeks.

'De Coen en Sander Show' wordt de komende twee weken uitgezonden vanuit de backstage bar van 'De Vrienden Van Amstel LIVE'.

'De Vrienden Van Amstel LIVE!', donderdag 1 februari om 20.30 uur bij RTL 4, vanaf 22.30 uur is het vervolg te zien bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers