Uitzendingen digitale zender Move On stopgezet

maandag 6 april 2009

De digitale televisiezender Move On heeft zijn uitzendingen stopgezet. De lifestylezender zond drie jaar uit via het digitale Belgacom TV. Bij de lancering werd de zender aangekondigd als de lifestylezender die zich richt op de metroconsument.

E


ind maart hield Move On definitief op met uitzenden. De tweetalige luxe-lifestylezender maakte drie jaar geleden samen met broertje Move X zijn debuut in het basispakket van Belgacom. Jongerenzender Move X verdween een jaar geleden al, nu volgt dus ook Move On.

Vanzelfsprekend heeft Belgacom de zender dan ook uit zijn pakket geschrapt.

Bron: Belgacom

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie n de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders n toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers