Telenet Digital TV lanceert (eindelijk) Digicorder!

vrijdag 31 maart 2006

Vlaanderen heeft er even op moeten wachten, maar zonder tegenbericht zal de digitale Telenet-abonnee vanaf 18 april zijn Digicorder optimaal kunnen gebruiken. Het digitaal opnemen was eerder al verschillende keren uitgesteld.

D


e klanten met een Telenet Digicorder krijgen vanaf 18 april via de tv-kabel een automatische  update van de software van de Digicorder. Deze update gebeurt in verschillende stappen en zal eind april volledig afgerond zijn.

Gratis inbegrepen functies in deze Digicorder software upgrade zijn:
Programma's opnemen in digitale kwaliteit (manueel begintijd, eindtijd, zender instellen) op de interne harde schijf, geen gedoe meer met tapes of schijfjes;
kijken naar 1 zender en tegelijkertijd opnemen van een andere zender;
kijken naar een opname en tegelijkertijd opnemen van een zender.

Met deze upgrade wordt ook "FlexView" toegankelijk, een betalende optie van 4,95 euro per maand (eerste 6 maanden gratis), die extra volgende voordelen biedt aan de Digicorder gebruikers:

"snel en simpel" opnemen door in de interactieve TV-gids gewoon een programma of een serie aan te duiden en dan op OK te klikken;
een live-uitzending pauzeren wanneer men even iets anders wil doen;
"tijdzappen" (ook gekend als "timeshifting"), waardoor men kan terugspoelen naar een vorig tijdstip van de live uitzending, scenes meerdere malen opnieuw kan bekijken of bepaalde scenes versneld doorspoelen.

Bron: Persbericht Telenet Digital TV

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers