Kanaal Z en Canal Z voortaan ook op Belgacom TV

donderdag 15 juni 2006

De klanten van Belgacom TV kunnen voortaan ook naar Kanaal Z en Canal Z kijken. Deze bijkomende inhoud waarvoor de Belgacom TV-klant geen cent extra hoeft te betalen vormt een verrijking van het Belgacom TV-platform.

M


inder dan een jaar na de lancering zet Belgacom TV een nieuwe stap om het aanbod te innoveren en uit te breiden. Inspelend op de vraag naar tvprogramma's over de financieel-economische actualiteit sloot Belgacom een overeenkomst af met de Roularta Media Group, waardoor Kanaal Z en Canal Z voortaan te bekijken zijn via het Classic+-aanbod, dat in Vlaanderen reeds 70 zenders bevat, 59 in WalloniŽ en 77 in Brussel.

Financieel-economische informatie ťn het algemene nieuws Kanaal Z is dť financieel-economische nieuwszender voor Vlaanderen. Onmisbaar voor al wie op de hoogte wil zijn van het laatste nieuws vanop de beurzen, vanuit de bedrijfswereld en de economie in haar geheel. In BelgiŽ en wereldwijd.

Daarnaast verstrekt de tickerbalk onderaan het scherm constant geactualiseerde beurskoersen, plus de headlines van de economische actualiteit. Bovendien biedt Kanaal Z ook het meest complete financiŽle teletekstaanbod. Vanaf het najaar van 2006 gaat de zender nog een stap verder, om ook het relevante algemene nieuws te brengen, plus sprankelende randprogramma's, debatten over politieke, sociale en economische onderwerpen, tips voor persoonlijke financiŽn, en nog veel meer. Een verbreding die gepaard gaat met een uitbreiding naar meerdere updates per dag.

Steeds groeiend Classic+-aanbod

Nadat in Vlaanderen sinds kort de regionale zenders geleidelijk aan worden toegevoegd en ook VT4 en Vijf TV opnieuw zijn opgenomen in het Classic+- aanbod krijgen alle klanten van Belgacom TV er nu dus ook Kanaal Z en Canal Z bij (en vanaf 20 juni ook het eerste digitale televisiekanaal in Vlaanderen, zijnde VTMzomer).

Voortaan zijn VTM en Jim TV ook in WalloniŽ beschikbaar via Classic+, alsook (vanaf 20 juni) VTMzomer. Met dit steeds groeiende Classic+-aanbod (59 zenders in WalloniŽ, 70 in Vlaanderen, 77 in Brussel) komt Belgacom TV tegemoet aan de wensen van zijn kijkers.

Persbericht Belgacom TV
http://www.belgacomtv.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers