INDI HD-recorder vervroegd gelanceerd

zondag 22 april 2007

Vanaf 20 april start Integan met de preregistratie voor zijn INDI HD-recorders. Met de HD-recorder kan je digitaal opnemen, ook in Hoge Definitiekwaliteit. Klanten kunnen zich bij Integan en haar erkende verdelers inschrijven om als eerste de HD-recorder te ontvangen.

E


erder deze week maakte INDI bekend dat er n week na de lancering al 1000 HD­receivers zijn verkocht.

Erkende Integanverdelers melden dat er grote vraag is naar de HD-recorder met opneemfunctie. Om tegemoet te komen aan die grote vraag biedt INDI haar klanten de kans om vanaf 20 april in te schrijven om zo als eerste te kunnen beschikken over de recorder. Deze Integanklanten moeten dan wel even wachten maar worden hiervoor beloond, zij krijgen 3 maand gratis Kinepolis TV.

De HD-recorder beschikt over een harde schijf met een capaciteit van 250 gigabyte. Hiermee kan je tot 150 uur digitaal opnemen in standaarddefinitie of tot 75 uur in Hoge Definitiekwaliteit. De HD-recorder zal beschikbaar zijn vanaf eind mei.

Integan is n van de vier zuivere Vlaamse kabelmaatschappijen binnen het digitaal INDI-platform dat een derde van de Vlaamse kabelmarkt of ongeveer 800.000 gezinnen bedient. Door hoge definitietelevisie, of kortweg HDTV, beschikbaar te maken op het kabelnetwerk van Integan, zorgt de maatschappij er samen met INDI voor dat haar klanten met een HD Ready of Full HD televisietoestel, kunnen genieten van haarscherp beeld en kristalheldere klank.

Persbericht Integan
http://www.integan.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers