HD-apparatuur TV VLAANDEREN voortaan ook te huur

dinsdag 3 november 2009

TV VLAANDEREN kondigt aan dat zij haar HD-apparatuur te huur aanbiedt vanaf 3 november. TV VLAANDEREN biedt zowel een set met een HD-ontvanger als een set met een HD-recorder te huur aan. Beide sets bevatten de nieuwste MPEG4 HD-technologie. Met deze nieuwe huurformules wil TV VLAANDEREN nog meer Vlamingen aantrekken die voordien de aankoop van de hardware voor digitale en HD televisie-ontvangst minder evident vonden.

Met de ontvanger kan je zowel zenders digitaal als in HD ontvangen en biedt TV VLAANDEREN dus al direct de standaard van de toekomst aan in casu High Definition.


Huurmodel is inclusief nieuwste MPEG4-technologie
Voor deze huurformules gaat TV VLAANDEREN resoluut voor de nieuwste apparatuur en biedt de HD-ontvangers aan met de MPEG4-technologie inclusief. Wanneer een klant kiest voor het huuraanbod, heeft deze de keuze uit twee ontvangers: een gewone HD-ontvanger of een HD-recorder met 320 GB harde schijf.


Kijk vanaf nu volledig in HD!
Televisie kijken in HD staat voor hoge-definitie televisie. Deze televisietechniek staat voor een vooruitstrevende kwaliteit in vergelijking met de gekende analoge systemen PAL, NTSC en SECAM. Specifiek meer beeldlijnen (720 of 1080) en de beeldverhouding (16:9) zorgen voor het grote kwaliteitsverschil. Om helemaal in HD te kijken, combineer je best een 'plat' HD-Ready of Full HD televisiescherm met HD-ontvangstapparatuur en een abonnement op HD-zenders. Naast de HD-huurmodellen, kan je bij TV VLAANDEREN ook terecht voor een abonnement op een HD-pakket! Via een HD-ontvanger kan je uiteraard ook nog altijd digitale zenders blijven ontvangen. 

 

Persbericht TV Vlaanderen
http://www.tv-vlaanderen.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers