'GOGOGOORIS': nieuwe Ketnet-sportvlogs met Kenji Gooris - VIDEO

woensdag 20 februari 2019
Foto: Ketnet - © VRT 2019

Vanaf nu kunnen Ketnetters nieuwe sportvlogs terugvinden op Ketnet.be, de Ketnet-app en op het YouTube-kanaal van Ketnet. Niemand minder dan Kenji Gooris maakt de Ketnetters wegwijs in verschillende bekende en minder bekende sporten.

Aan de hand van tutorials met bekende sporters leert hij de Ketnetters tips and tricks.


Kenji gaat onder meer langs bij Sanne Cant en Toon Aerts die hem de ultieme tips geven voor het veldrijden. DDF crew (winnaars 'Holland's Got Talent' 2012) leren Kenji alles over ropeskipping.

'Met deze vlogs kan ik enkele van mijn passies combineren: sport en vlogs! Zelf ben ik zot van verschillende sporten en heb ik door deze vlogs ook heel wat bijgeleerd over bekende en minder bekende sporten. Daarnaast is één van mijn passies alles wat te maken heeft met online video's, zo heb ik zelf ook een eigen YouTube-kanaal. Ik hoop dat ik met deze vlogs de Ketnetters kan inspireren en laten kennis maken met verschillende sporten.' - Kenji Gooris.


Met deze sportvlogs zet Ketnet alweer sterk in op sport. Naast de aandacht voor sport in de Wrap en 'Karrewiet' werden er de afgelopen jaren enkele programma's gebracht volledig in het teken van sport. In 'Mijn Sport is Top!' uit 2008 liet Pieter Embrechts samen met bekende Vlamingen de Ketnetters kennismaken met verschillende sporten. Tijdens de WK's en EK's voetbal zorgde Ketnet voor omkadering op kindermaat met 'Copa Ketnet' in 2014 en de Duivelse +scholenactie in 2016 en 2018. In 2017 bracht Ketnet 'Competitiebeesten' een programma waarin Ketnet een unieke kijk gaf in het leven van topsportkinderen zoals Nina Derwael.

'GOGOGOORIS', vanaf woensdag 20 februari op Ketnet.be, de Ketnet-app en op het YouTube-kanaal van Ketnet.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers