Franse films bij Telenet

zaterdag 20 mei 2006

Telenet verhuurt voortaan ook Franse films aan de kijkers die beschikken over digitale televisie. Bij 'Film à la carte' is de rubiek 'Versions françaises' toegevoegd.

D


eze toevoeging aan het filmaanbod gebeurt volgens een woordvoerster van Telenet op vraag van klanten uit zowel de rand en Brussel, maar ook uit Vlaanderen zelf. Voorlopig biedt Telenet zo'n 25 films aan, maar dat aanbod zal gestaag worden uitgebreid. Zo plant Telenet ook anderstalige films met franstalige ondertiteling in het pakket.

De digitale videotheek van Telenet is niet zonder succes. Een op de vijf klanten huurt geregeld een film. Vooral de Vlaamse kinderfilms en de kaskrakers kennen een groeiend succes.

Persbericht Telenet
http://www.telenet.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers