'First Dates Nederland' nu ook in Vlaanderen op tv bij VIJF

woensdag 19 juni 2019
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2019

Het belooft een hete zomer te worden, want VIJF pakt onder de noemer One Hot Summer uit met de zwoelste zomerprogramma's.

Zo maken het Nederlandse 'First Dates' (vanaf 24 juni), het tweede seizoen van 'The Bachelor Australië' (vanaf 2 juli) en de UK-versie van de realityreeks 'Undercover Girlfriends' (vanaf 5 juli) de komende twee maanden het mooie weer op zowel VIJF als op VIJF.be. Kijkers die op zoek zijn naar nog wat extra guilty pleasure kunnen in juli en augustus ook exclusief terecht op VIJF.be voor o.a. de heetste loveshow van het moment 'Love Island UK', 'Naked Attraction UK', 'Love At First Kiss' en 'Adam zkt Eva'.


Enkele nieuwe series maken hun opwachting bij de vrouwenzender, zoals 'First Dates Nederland'. Het liefdesrestaurant waarin heel wat singles elkaar voor het eerst ontmoeten opent binnenkort haar deuren. Jong en oud gaat in 'First Dates' op hetzelfde moment en op dezelfde locatie op zoek naar de ware liefde. Wie vindt mister perfect en wie gaat er naar huis met de vrouw van zijn leven?

Ook 'Undercover Girlfriends' staat klaar om de zomer nog romantischer te maken. In de realityteeks gaan vijf vrouwen undercover om erachter te komen of hun partner wel echt de ware is. De mannen gaan op reis en verblijven in het zonnige Marbella, maar wat ze niet weten is dat hun vriendinnen vlakbij logeren om een oogje in het zeil te houden ...

In het tweede seizoen van 'The Bachelor Australië' gooien de vrouwen dan weer alles in de strijd om het hart van bachelor Blake te veroveren.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers