En werkt aan docureeks rond Philippe Gilbert

woensdag 5 december 2018

De makers van het veelgeprezen 'DNA Nys' werken voor En aan een nieuwe docureeks rond wielrenner Philippe Gilbert. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De Waalse wielrenner Philippe Gilbert heeft nog een contract tot eind 2019 bij de Belgische wielerploeg Deceuninck-Quickstep. Daarna stopt hij vermoedelijk met zijn professionele wielercarrière. Eén wil in een driedelige reeks afscheid nemen van de wielerkampioen. De reeks wordt geregisseerd door Jan Vandermotte en wordt momenteel voorbereid. Wanneer het programma op Eén zal te zien zijn, is nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Enfant Terrible, beursgoeroe, meesteroplichter, econoom, politicus, schrijver, schilder, genie en rebel. Jean-Pierre Van Rossem schopt het met veel branie, lef en een grote mond tot een van de meest besproken figuren van de afgelopen deccenia. Een vloot ferrari's, kastelen, een megajacht, tientallen miljoenen dollars en heel wat vrouwelijk schoon. Hij heeft het in de jaren tachtig en negentig allemaal, maar zijn imperium stortte in en nu is zijn laatste vonnis gevallen. Van Rossem krijgt het laatste woord.

'Van Rossem', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers