Dorien uit 'Flikken' in 'Steracteur Sterartiest'

vrijdag 19 december 2008

Actrice Margot De Ridder vervoegt op 26 december de steracteurs uit 'Steracteur Sterartiest'. Dat maakten Katja Retsin en Thomas Vanderveken aan het einde van de tweede aflevering bekend. Margot vervangt daarmee de afvaller van de tweede aflevering. Op de pijnbank zitten deze week Peter Van De Velde en Paul Codde.

M


argot De Ridder, beter bekend als Dorien uit 'Flikken', neemt de plaats in van de acteur die bij het begin van de derde aflevering naar huis gaat.

'Steracteur Sterartiest' verwelkomt dit jaar elke week een nieuwe steracteur en ook op vrijdag 26 december zal een enthousiaste nieuwkomer klaarstaan in de coulissen. Dan doet aanstormend talent Margot De Ridder immers haar intrede in 'Steracteur Sterartiest'.

Ondanks haar jonge leeftijd – ze is zeventien – heeft Margot al heel wat professionele watertjes doorzwommen. Het grote publiek kent haar waarschijnlijk vooral als Dorien, de dochter van Britt Michiels (vertolkt door Andrea Croonenberghs) in 'Flikken'.

'Steracteur Sterartiest', vrijdag 26 december om 21.00 uur op Eén.

Wie wint de TV-Visie Trofee 2008? Stem nu voor de TV-Visie Trofee 2008!

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenzaam' - Anouck (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2019)

Uit recent onderzoek blijkt dat acht op de tien Vlaamse jongeren tussen achttien en vijfentwintig jaar zich regelmatig eenzaam voelen. 'The Connected World' belooft verbinding, maar het tegendeel is waar. Hoe komt het dat zoveel jongeren in onze samenleving zich eenzaam voelen? Wat opvalt bij deze jonge generatie is dat die eenzaamheid heel vaak te maken heeft met de zoektocht naar hun identiteit. Wie ben ik en waar is mijn plaats in deze wereld?

'Eenzaam', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers