Dorien uit 'Flikken' in 'Steracteur Sterartiest'

vrijdag 19 december 2008

Actrice Margot De Ridder vervoegt op 26 december de steracteurs uit 'Steracteur Sterartiest'. Dat maakten Katja Retsin en Thomas Vanderveken aan het einde van de tweede aflevering bekend. Margot vervangt daarmee de afvaller van de tweede aflevering. Op de pijnbank zitten deze week Peter Van De Velde en Paul Codde.

M


argot De Ridder, beter bekend als Dorien uit 'Flikken', neemt de plaats in van de acteur die bij het begin van de derde aflevering naar huis gaat.

'Steracteur Sterartiest' verwelkomt dit jaar elke week een nieuwe steracteur en ook op vrijdag 26 december zal een enthousiaste nieuwkomer klaarstaan in de coulissen. Dan doet aanstormend talent Margot De Ridder immers haar intrede in 'Steracteur Sterartiest'.

Ondanks haar jonge leeftijd ze is zeventien heeft Margot al heel wat professionele watertjes doorzwommen. Het grote publiek kent haar waarschijnlijk vooral als Dorien, de dochter van Britt Michiels (vertolkt door Andrea Croonenberghs) in 'Flikken'.

'Steracteur Sterartiest', vrijdag 26 december om 21.00 uur op En.

Wie wint de TV-Visie Trofee 2008? Stem nu voor de TV-Visie Trofee 2008!

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers