Belgacom TV lanceert betaalboeket voor homo's

zaterdag 17 mei 2008

Belgacom TV lanceert deze week een betaalboekket dat zich specifiek richt op de gay community. Het boeket bevat drie zenders en kost in totaal 14,95 euro per maand. De eerste zender is het Nederlandse Man-X.

M


an-X zendt de beste homo-erotische films uit tussen middernacht en 6 uur 's ochtends. De dagelijkse programmatie bevat ook thema-avonden rond evenementen of grote filmsterren uit het genre.

De tweede zender is Out TV. Out TV biedt een brede programmering waarbij de levensstijl en belevingswereld van de gay-man in alle facetten centraal staat. Een weerspiegeling van de veelzijdigheid aan mensen, interesses, smaken en levensstijlen van de homoseksuele gemeenschap.

Tot slot is er ook TMF Dance, een zender met veel clubmuziek, DJ's, dance en disco.

Daarnaast werd ook de zender National Geographic HD toegevoegd aan het onlangs gelanceerde HD-pakket. NGC wordt zo de achtste zender in dat boeket.

Bron: Belgacom

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers