Belgacom TV lanceert betaalboeket voor homo's

zaterdag 17 mei 2008

Belgacom TV lanceert deze week een betaalboekket dat zich specifiek richt op de gay community. Het boeket bevat drie zenders en kost in totaal 14,95 euro per maand. De eerste zender is het Nederlandse Man-X.

M


an-X zendt de beste homo-erotische films uit tussen middernacht en 6 uur 's ochtends. De dagelijkse programmatie bevat ook thema-avonden rond evenementen of grote filmsterren uit het genre.

De tweede zender is Out TV. Out TV biedt een brede programmering waarbij de levensstijl en belevingswereld van de gay-man in alle facetten centraal staat. Een weerspiegeling van de veelzijdigheid aan mensen, interesses, smaken en levensstijlen van de homoseksuele gemeenschap.

Tot slot is er ook TMF Dance, een zender met veel clubmuziek, DJ's, dance en disco.

Daarnaast werd ook de zender National Geographic HD toegevoegd aan het onlangs gelanceerde HD-pakket. NGC wordt zo de achtste zender in dat boeket.

Bron: Belgacom

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers