Prins Constantijn bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 2 mei 2020
Foto: © Omroep WNL 2020

Zondagmorgen tien uur is Rick Nieman er met nieuws, prangende kwesties en prominente gasten. 'WNL Op Zondag' wordt live uitgezonden op NPO1 vanuit het Vondelpark in Amsterdam. En in de uitzendingen extra aandacht voor corona en de economie.

Prins Constantijn van Oranje, special envoy van Techleap.nl, is te gast bij Rick Nieman over startups en jonge ondernemers in de coronacrisis. Als speciaal gezant  voor startups maakt de prins zich hard voor steun aan deze ondernemers.


Minister Ank Bijleveld van Defensie is te gast bij Rick Nieman. De CDA-bewindsvrouw kijkt vooruit op de herdenking van 4 mei en de viering van 5 mei. Wat betekent vrijheid in deze tijd?

Partijleider Henk Krol van 50Plus is te gast in 'WNL Op Zondag'. Over het gerommel in de ouderenpartij, het aftreden van het bestuur en de Haagse politiek.

Ans Huizink (74) wist met hulp van DNA-detective Els Leijs de familie van haar onbekende Canadese vader op te sporen. In de WNL-documentaire Oorlogskinderen vertellen zij hun verhaal.

'WNL Op Zondag', zondag 3 mei om 10.00 uur bij Omroep WNL op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De danscrew van Jay behaalt de finale van het Britse kampioenschap, maar dan stopt Jay plots met zijn passie en moet Carly het van hem overnemen. Tot overmaat van ramp raken ze hun oefenruimte kwijt en worden ze gedwongen om samen te werken met de balletdansers van de Royal Dance School in ruil voor oefenruimte.

'StreetDance 3D', film uit 2010 met oa. Nichola Burley, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers