Oprah Winfrey-achtige taferelen in Gooische 'Koffietijd'-villa

zondag 18 november 2018
Foto: RTL 4 - © RTL 2018

Tien seizoenen lang was 'Koffietijd' te zien vanuit de 'Koffietijd'-villa in Eemnes. Maar binnenkort nemen Loretta, Quinty en Pernille plaats in een gloednieuwe studio in het pand van de Goede Doelen Loterij in Amsterdam.

Het afscheid van de villa wordt uiteraard groots gevierd. Iedere dag zijn maar liefst 50 trouwe fans te gast in de villa en worden zij enorm in de watten gelegd. Ook liggen er meer dan 3000 cadeaus klaar, met een totale waarde van 100.000 euro om weg te geven aan de kijkers. 'Koffietijd Pakt Uit' start op maandag 19 november. 

Niet alleen presentatrices geven prachtige cadeaus weg, variërend van weekendjes weg, reischeques tot koffiezetapparaten en paraplu’s, ook de gasten hebben leuke verrassingen voor de kijkers in petto. Naast de tv-uitzendingen maakt men ook via de website van 'Koffietijd' kans op schitterende cadeaus. Twee jaar geleden organiseerde 'Koffietijd' ook een weggeefweek, maar nog nooit werden er zoveel cadeaus weggegeven en waren kijkers live aanwezig.

'Koffietijd', maandag t/m vrijdag om 10.00 uur bij RTL4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Professor T.' (foto: Eén - © VRT 2018)

Nieuwe bewijsstukken zorgen ervoor dat de cold case van de zelfmoord van de vader van professor T. wordt heropend. De speurders van de FGP Antwerpen twijfelen er nu openlijk aan of het wel om zelfmoord gaat. Professor T. beseft langzaam dat hij al heel zijn leven herinneringen aan die bewuste dag heeft verdrongen. Samen met psychiater Helena Gijselbrecht zal hij proberen in zijn onderbewustzijn te gaan graven om de waarheid te ontdekken. En die waarheid zou wel eens verbijsterend kunnen zijn.

Het slot van 'Professor T.', om 21.40 uur op Eén.

Dossiers