'Onze Man in Deventer' is weer terug bij BNNVARA op NPO Radio 1

zaterdag 16 juni 2018
Foto: BNNVARA - © Jeroen Nieuwhuis 2017

Na een succesvolle eerste reeks gaat schrijver en columnist Özcan Akyol weer aan de slag als interviewer voor BNNVARA op NPO Radio 1.

In de maanden juni en juli presenteert hij iedere zaterdag het 1-op-1-interviewprogramma 'Onze Man in Deventer', live vanuit zijn woonkamer, met uitzicht op het bruisende horecaplein in het centrum van zijn woonplaats. 'Onze Man in Deventer' is te horen op 16, 23 en 30 juni en op 7, 14 en 21 juli. Het programma wordt uitgezonden van 00.00 uur tot 01.00 uur, in de nacht van zaterdag op zondag, op NPO Radio 1.

Özcan Akyol is verheugd zijn gasten weer bij hem thuis op de bank te mogen ontvangen: 'Het is fantastisch dat dit unieke concept terugkomt op de radio. Het is deze keer in de zomer, dus het plein zal levendiger zijn dan afgelopen winter. Dat geeft het programma een oorspronkelijke sfeer.'

De eerste gast is Marcel van Roosmalen. Eus ontvangt later ook onder andere collega-schrijvers Adriaan van Dis en Murat Isik en SP-kamerlid Sadet Karabulut: 'Ik ben niet op zoek naar harde nieuwsverhalen, maar wil de drijfveren en toewijding van mijn gasten beter leren begrijpen.'

De andere gasten worden later bekendgemaakt.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers