Nieuwe dinsdag- én woensdagavond van Net5

maandag 24 september 2018

Deze week starten vier nieuwe programma's bij Net5. Airen Mylene presenteert het vierde seizoen van het succesvolle verbouwingsprogramma 'House Rules NL'.

Ook dit jaar zendt Net5 twee nieuwe afleveringen uit per week, op dinsdag en woensdag om 20.30 uur. Op dinsdag om 21.30 uur gevolgd door het elfde seizoen van 'Grenzeloos Verliefd' met Arie Boomsma. Op woensdag is om 21.30 uur 'Bouw je Droom: Een nieuw Leven in een Frans Kasteel' te zien met het spraakmakende stel Dick en Angel. Aansluitend om 22.30 uur zendt Net5 'Gordon Ramsay: binnen 24 uur het roer om' uit waarin de Britse topkok in de VS op zoek gaat naar restaurants die hard toe zijn aan een opknapbeurt.


'House Rules NL' (dinsdag en woensdag om 20.30 uur)
In de nieuwe reeks van 'House Rules NL' verbouwen traditiegetrouw vijf koppels elkaars huis rigoureus aan de hand van vooraf opgestelde ‘huisregels’. De stellen kennen elkaar niet, maar krijgen wel de verantwoordelijkheid over de metamorfose van elkaars waardevolste bezit. Presentatrice Airen Mylene volgt hen op de voet in de felle strijd om de hoofdprijs die bestaat uit twee jaar hypotheekvrij wonen.

'Grenzeloos Verliefd' (dinsdag om 21.30 uur)
Zeven dappere vrouwen en één man laten in een nieuw seizoen van 'Grenzeloos Verliefd' huis en haard achter voor de liefde van hun leven. Afscheid nemen van je vertrouwde thuis, een nieuwe taal en een andere cultuur met bepaalde gewoontes. Het hoort allemaal bij een compleet nieuw leven dat de verliefde kandidaten tegemoet gaan in deze nieuwe reeks waarbij presentator Arie Boomsma hen vanuit Nederland volgt. In de eerste aflevering is het de 24-jarige Margreet uit Puttershoek die naar Egypte emigreert voor de 32-jarige Rami. Dat terwijl ze elkaar slechts een paar keer hebben gezien.

'Bouw je Droom: Een nieuw Leven in een Frans Kasteel' (woensdag om 21.30 uur)
Dit programma is het vervolg op het succesvolle 'Het Roer Om: De Verbouwing Van Een Frans Kasteel', waarin de markante Dick en Angel een hoofdrol speelden. Zij kochten en verbouwden een prachtig kasteel en leven inmiddels als een god in Frankrijk. Nu helpen zij andere Britten die net als hen de stap wagen om een kasteel in Frankrijk te kopen. We volgen de avonturen van deze Britten, die hun grote droom achterna gaan.

'Gordon Ramsay: binnen 24 uur het roer om' (woensdag om 22.30 uur)
De bekende Britse 'celebrity chef' Gordon Ramsay doorkruist de Verenigde Staten van Amerika op zoek naar noodlijdende restaurants waarbij van alles mis is. Hij heeft slechts 24 uur de tijd om alles om te gooien, van het menu en het interieur tot aan het personeel.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiënt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrière.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers