Guus Meeuwis n van de vele top acts in het Q-hotel

donderdag 18 april 2013

Vele Nederlandse topartiesten, dit weekend in het Q-hotel! Met vandaag optredens van Trijntje Oosterhuis, Rigby en Stevie Ann.

Zaterdag staan op het podium in de hotelbar van het NH Grand Hotel Krasnapolsky: Chris Hordijk, Kensington, Miss Montreal en Guus Meeuwis. Mensen die op zondagochtend nog geen genoeg hebben van live muziek, kunnen om 12.00 uur luisteren naar Lisa Lois tijdens het uitslaapoptreden.


Q-music en NH Hoteles hebben opnieuw de deuren van het Q-hotel geopend! Tijdens dit tweede weekend van het Q-hotel treden vele artiesten op in de bar van het befaamde vijfsterren NH Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam.

De line-up voor het laatste weekend van 19-21 april is vanmorgen bekend gemaakt in de ochtendshow bij Mattie & Wietze:

Vrijdag 19 april
17.00 uur Racoon
20.00 uur Laura Jansen
22.00 uur VanVelzen

Zaterdag 20 april
15.00 uur Outlandish
17.00 uur Nielson
20.00 uur Closing Party - met o.a. Within Temptation, The Opposites en the Party van Q-music.

Zondag 21 april
12.00 uur Ben Saunders

Q-music luisteraars maken kans op kaarten voor de besloten Closing Party of een exclusieve suite in het Q-hotel door zich aan te melden op Q-music. Men kan extra kans maken op een Q-hotel verblijf via de Facebook pagina van NH Hoteles.

De dj's van Q-music staan dag en nacht klaar om de luisteraars in de watten te leggen. Naast hun werkzaamheden als barman, keukenhulp of piccolo presenteren de dj's natuurlijk ook hun programma's op Q-music. Voor deze gelegenheid staat de Q-studio dan ook drie weekenden lang in de bar van het NH Grand Hotel Krasnapolsky, waar iedereen de uitzendingen en live optredens onder het genot van een drankje kan komen bijwonen. Q-luisteraars kunnen zich via de site Q-music.nl aanmelden om kans te maken op een exclusieve suite in het vijfsterren Q-hotel. Via de Facebook pagina van NH Hoteles maakt men extra kans om in het Q-hotel te overnachten.

Het Q-hotel is vrij toegankelijk van vrijdag 16.00 uur tot en met zondag 17.00 uur. De Closing Party is niet vrij toegankelijk en alleen te bezoeken op uitnodiging.

nuopq

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers