Cartoon Network zet 2019 meteen goed in

maandag 31 december 2018

Laat je transporteren naar een uitbundig koninkrijk vol glittermaterie, blije gedachten en incidentele uitbarstingen, in de serie 'Unikitty'.

Als koningin van het koninkrijk, heeft Unikitty drukke dagen vol met royale verantwoordelijkheden. Unikitty doet er alles aan om het iedereen naar zijn zin te maken en probeert alle negativiteit buiten haar koninkrijk te houden.


UNIKITTY QUIZ
VANAF 21 JANUARI
Doordeweeks om 18.25 uur

Ze zit vol eindeloze energie en creativiteit, maar pas op als je in de weg staat van haar positieve mentaliteit...

Gloednieuwe afleveringen van 'Unikitty' zie je tijdens de 'Unikitty Quiz' op Cartoon Network! Vanaf 21 januari doordeweeks om 18.25 uur.

DE WONDERLIJKE FAMILIE VAN GUMBALL
VANAF 12 JANUARI
Ieder weekend om 10.50 uur

De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

Vanaf 12 januari om 10.50 uur zie je ieder weekend 'De Wonderlijke Wereld van Gumball', waarin Gumball zijn doorsnee familie presenteert, die soms toch een beetje bizar is.

MOJO JOJO VS. DE POWERPUFF GIRLS
VANAF 14 JANUARI
Iedere dag om 20.10 uur

De stad Townsville ziet er op het eerste gezicht uit als een prachtige, bruisende stad, maar laat je niet voor de gek houden! Er ligt kwaad op de loer! En er zijn maar drie meiden die slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup. Ook wel bekend als De Powerpuff Girls.

Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen de Powerpuff Girls de wereld aan. Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nou echt is om als meisjes te vechten! Nadat ze in het hele universum het kwaad heeft bestreden, keert ook Bliss weer terug! En ze gaat naar school, waar hele vreemde dingen gebeuren…

Kijk vanaf 14 januari iedere dag om 20.10 uur naar 'Mojo Jojo Vs. De Powerpuff Girls'.

Persbericht Media Tornado/Cartoon Network
http://www.cartoonnetwork.nl
Meer artikels over Cartoon Network NL

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

We leven in een wereld waarin uiterlijk alles is, als je er anders uitziet heb je het zwaar. We volgen drie knappe jonge vrouwen met een verminking in het gezicht. Ze vertellen emotionele verhalen over hun strijd tegen de vooroordelen van anderen.

'Straffe Verhalen', om 22.30 uur op VIJF.

Dossiers